Verlies van het gewicht in het laatste Trimester

May 1

Na maanden van het kijken naar het getal op de schaal stijgen, zijn sommige zwangere vrouwen verrast om te vinden dat ze eigenlijk afvallen in het laatste trimester plaats blijven winnen. Dit kan te wijten zijn aan een combinatie van factoren en is zelden reden tot bezorgdheid, maar, zoals elke onverwachte veranderingen tijdens de zwangerschap, moet u dit gewichtsverlies bespreken met uw arts.

Inname

Veel zwangere vrouwen vinden dat hun eetgewoonten tijdens het derde trimester veranderen. Als de foetus groter groeit, begint ze te drukken op haar moeders buik; Dit kan ertoe leiden dat uw eetlust verliezen of vol gevoel na het eten van slechts een kleine hoeveelheid. Als je met aanzienlijk minder calorieën begint, kan dit resulteren in gewichtsverlies. Probeer te eten kleine maaltijden en snacks gedurende de dag om ervoor te zorgen dat uw baby krijgt de voeding die ze nodig heeft.

Eliminatie

Naarmate het einde van de zwangerschap nadert, readies je lichaam zelf voor arbeid door het wegwerken van enkele van de extra vloeistof die het vasthouden is geweest voor de laatste paar maanden. Zweten, Losse stoelgang en grotere plassen zijn al vaak in de laatste weken van de zwangerschap, de What to Expect website meldt, en kunnen maximaal enkele ponden gewicht verloren. U kan ook worden meer calorieën verbranden dan voor als je bezig met het voorbereiden van uw huis en uw leven voor uw baby de dreigende aankomst.

Overwegingen

Met uw frequente reizen naar het kantoor van de dokter tijdens het laatste trimester, uw arts moet rekening houden met enig gewichtsverlies--- maar aarzel niet om haar te vragen over het als ze het niet brengen. Uw arts is de beste rechter van wat is normaal en wat niet, en ze zal individuele factoren rekening houden bij de beoordeling van veranderingen in het lichaamsgewicht. Als uw gewichtsverlies te wijten aan uw gebrek aan eetlust is, bieden ze ook tips voor het nemen in meer calorieën zonder ongemak.

Tips

Behandeling van uw lichaam tijdens het laatste trimester van de zwangerschap kan helpen voorkomen dat geen onnodige gewichtsverlies; wordt op uw gezondste en meest uitgerust kunnen wanneer u leveren ook verlichten de onvermijdelijke stam van deze vroege postpartum weken. Eet een verscheidenheid van volle granen, produceren, magere eiwitten en zuivelproducten en probeer snacking vaak als u vindt dat uw buik vult snel; slok op water gedurende de dag; dutje of liggende positie kunnen rusten zo vaak als u wilt; en aarzel niet om vragen uw echtgenoot, familie en vrienden helpen met klusjes of kwekerij voorbereiding.

Waarschuwing

Zoals u hebt waarschijnlijk gewend aan uw gewicht kruipen omhoog kijken, kan het zowel verontrustend en spannend om te zien dat het aantal op de schaal te laten vallen. Maar terwijl sommige vrouwen natuurlijk een paar ponden in het derde trimester verliezen, het moet nooit je doel. Zolang je baby zich in u bevindt, hij is 100 procent afhankelijk zijn van u voor voeding---zo proberen te houden uw gebruikelijk dieet en probeer niet te jump-start gewichtsverlies totdat u hebt hersteld vanaf de levering.


gerelateerde artikelen