Rode wijn azijn dieet

January 8

Rode wijn azijn dieet

De gezondheidsvoordelen van rode wijnazijn krijgen meer aandacht dankzij de toenemende hoeveelheid onderzoek uitgevoerd met rode wijn en haar aanbod van antioxidanten. Hoewel er niet een specifiek "rode wijn azijn dieet" bevorderd door een fitness, gezondheid of medische professional, een groeiend aantal gezondheid-bewuste consumenten zijn het opnemen van rode wijnazijn in hun voeding te stimuleren hun inname van antioxidant.

Identificatie

Net als rode wijn, is rode wijn azijn gemaakt van druiven. Na de oogst, de druiven worden verpletterd en het SAP wordt gefermenteerd met gist om te zetten van het SAP natuurlijke suiker in alcohol. Een tweede gisting, met behulp van bacteriën in plaats van gist, wordt dat alcohol omgezet in zuur. Het resulterende product is rode wijnazijn. Volgens het Instituut van de azijn moeten alle azijn verkocht in winkels een zuurgraad niveau van 4 procent of hoger; meest wijnazijnen bevatten een zuurgraad van tussen 5 en 6 procent.

Voordelen

In "De helende bevoegdheden van azijn," merkt Auteur Cal Orey rode wijnazijn bevat polyphenols, een klasse van anti-oxidanten gevonden ook in rode wijn. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen, oxiderende moleculen in je lichaam die leiden kanker mutaties evenals zichtbare tekenen van veroudering en diverse soorten celbeschadiging tot kunnen. Het is waarschijnlijk dat rode wijnazijn ook catechines, flavonoïden, quercetine en reservatrol bevat. Catechines kunnen helpen kanker te voorkomen, quercetine kan helpen verminderen van allergieën en reservatrol kan u te beschermen tegen hart-en vaatziekten.

Verlies van het gewicht

Orey het boek bevat een interview met Ann Louise Gittleman, een beroemde voedingsdeskundige die azijn gelooft is een dieet kernonderdeel van gewichtsverlies. Gittleman merkt op dat azijnzuur, azijn's belangrijkste ingrediënt, het tarief waartegen je lichaam koolhydraten absorbeert kan vertragen. De minder koolhydraten uw lichaam slaat, de minder pond die u waarschijnlijk te pakken op. Azijnzuur, ze schrijft, ook kan uw bloedsuikerspiegel tot 30 procent lager en helpen uw lichaam beter vervoer en toxinen afscheiden.

Selectie Tips

Het tijdschrift "Cook's Illustrated" uitgevoerd een smaaktest van 10 rode wijn azijn, gevonden in de meeste supermarkten. De 21 smaak-testers bepaald één kenmerk dat de best-proeft rode wijn azijn apart gezet: mengen. Merken die combinatie van verschillende druiven of sappen in hun azijn konden produceren van complexe smaken die ook rechtstreeks of in vinaigrettes werkte. Soorten mengsels zijn mengen van rode en witte druiven, leeftijd en unaged azijn, Concord en vinifera druiven, of druiven en andere vruchtensappen voor extra smaak.

Waarschuwing

Een dieet dat je moedigt aan één eten of vertrouwen op een voedingsgroep ten koste van anderen is waarschijnlijk ongezond. Georgië van Fort Valley State University coöperatieve uitbreiding programma merkt op dat fad diëten, zoals vloeibare voeding en vasten geven je niet genoeg voedingsstoffen of calorieën, waarschijnlijk leidt tot spier afbraak, vermoeidheid, constipatie of zelfs hartproblemen. Als u uw calorie-inname te strikt beperkt, gaat je lichaam in honger-modus, klampt zich vast aan calorieën en een vertraging van gewichtsverlies--precies het tegenovergestelde van wat je bedoeld.


gerelateerde artikelen