Verkeer spelletjes voor kinderen

October 22

Verkeer spelletjes voor kinderen

Rae Pica, kind lichamelijke activiteit specialist en auteur van boeken zoals "Grote Games for Young Children" en "een Running Start: Hoe spelen, lichaamsbeweging en vrije tijd een succesvolle kind maken" pleit voor regelmatige beweging en lichaamsbeweging als het vermindert stress, verbetert de aandacht en aandacht en sociale interactie bevordert. Door beweging, kunnen kinderen gebruik maken van hun spieren, praktijk grove motorische vaardigheden en deelnemen aan actieve gezond leven.

Springen

Springen als een kikker van één doel naar de andere kan een leuke verkeer spel voor kinderen. Grote zitzakken maken grote waterlelies voor kinderen om crash in als ze uit een zitzak naar de andere springen. Afwisselend, markering doelen op de grond met hula hoops of tape of kussens kan ook worden gebruikt voor deze kikker spel springen. Dit spel kan worden gespeeld als een race, als een getimede race of als een eliminatie spel voor de persoon die eraf valt de waterlelies langs de weg.

Uitgevoerd

Een lopend spel voor een groep kinderen is "het vangen van de draak staart." In dit spel lopen kinderen samen in een lijn met hun handen in op de schouders van de persoon tegenover hen. Het voorwerp van het spel is voor de persoon aan de voorkant van de lijn--"de kop"--te vangen van de persoon in het einde van de lijn--"de staart". Wanneer de staart wordt gevangen, de eerste persoon die gaat naar het einde en de volgende persoon in de lijn krijgt om te jagen van de staart.

Vangen

Spelletjes waarin kinderen wordt gevraagd om te gooien en vangen van verschillende objecten kunnen ook leuk zijn. Flessen brede hals, emmers of zakken kunnen maken goede dingen te vangen, terwijl zitzakken, ballen of ballonnen plezier maken kunnen dingen te gooien. U kunt de visvangst spellen variëren door het gooien in een patroon met verschillende kinderen--in een cirkel of over in een zigzag-anker-- of met kinderen elke paar nemen een stap terug voor elke succesvolle gooien en vangen.

Schoppen

Voetbal spelletjes kunnen aanmoedigen schoppen vaardigheden. Plastic flessen of metalen blikjes kan fungeren als doelen, met het doel om het kloppen zoveel flesjes / blikjes tegelijk omlaag. Dit spel kan worden aangepast door het vullen van de flessen met water, waardoor ze moeilijker om neer te halen.

Balancing

Hindernisbanen maken grote beweging games zoals ze vele grove motorische vaardigheden nemen. Een lang stuk tape op de grond kan maken een leuke koord als onderdeel van een hindernissenparcours. Dit daagt kinderen lopen in een rechte lijn, proberen niet om hun voet stap uit de lijn. Dit koord spel kan ook worden aangepast door het plaatsen van zitzakken langs de lijn voor kinderen te bereiken te halen langs de weg. Nogmaals, hebben ze niet kunnen hun voeten stap uit de lijn om dit te doen.


gerelateerde artikelen