Dieet maaltijd plannen voor hartaanval patiënten

October 21

Dieet maaltijd plannen voor hartaanval patiënten

Een hartaanval is een beangstigend borstel met de dood. Echter kunt u verheugen op een gezonde, die voldoen aan toekomstige met enkele wijzigingen aan uw levensstijl. Een studie uitgevoerd bij de Harvard School of Public Health en gepubliceerd in "JAMA Internal Medicine" in 2013 bleek dat personen die hun post hart verbeterd dieet aanvallen waren 40 procent minder kans om te sterven voor hart-en vaatziekten in vergelijking met de overlevenden die geen betere voeding gewoonten. Werken met uw arts om het ontwikkelen van een dieet dat past bij uw unieke gezondheidsbehoeften.

Algemene richtsnoeren

Dieet maaltijd plannen voor hartaanval patiënten

Na uw eerste hartaanval heb je een verhoogd risico op een tweede aanval, volgens het nationale hart-, Long- en bloed Instituut. Daarom is het essentieel dat u een hart-gezond dieet begint zodra je thuis uit het ziekenhuis. Je moet het eten van maaltijden rijk aan magere eiwitten, volle granen, fruit, groenten, peulvruchten, noten, zaden en magere zuivel. Beperk uw inname van natrium, die je bloeddruk kan verhogen, en verzadigde- en transvetten, die leiden plaque aan formulier in uw slagaders tot kunnen. Kiezen voor low-cholesterol voedingsmiddelen uw cholesterolgehalte onder controle te houden. U moet ook het verhogen van uw inname van kalium, calcium en magnesium, volgens de Cleveland Clinic.

Hart-gezond ontbijt

Dieet maaltijd plannen voor hartaanval patiënten

Helaas zijn de favorieten van het ontbijt zoals spek, eieren en hash browns zeer hoog in natrium-, vet- en cholesterol. U kunt nog steeds genieten van traditionele ochtend tarief met enkele wijzigingen. Het maken van een ei-wit-omelet met laag vetgehalte cheddarkaas en zoutarm Turkije spek. In plaats van aardappelen, toast een stuk volkoren brood en het smeren met een beetje suikervrije jam. Op drukker ochtenden, giet een kom van vezelrijk graan met magere melk en bessen.

Zoutarm Lunches

Dieet maaltijd plannen voor hartaanval patiënten

Vleeswaren hebben een zware natriumgehalte, dus je moet een beetje broodjes heroverwegen. Maak een pindakaas en jam sandwich met all-natuurlijke pindakaas en jam van de laag-suiker op hele korrels brood of spullen van een volkoren pita zakje met zoutarm, magere kwark en verse tomaten. Het eten van worteltjes, BLEEKSELDERIJ of een vers stuk fruit aan de kant. Een andere optie is een parfait van het fruit en yoghurt met magere yoghurt, bessen en vetarme muesli.

Dieet-vriendelijke Diners

Dieet maaltijd plannen voor hartaanval patiënten

Veel van uw favoriete diner recepten kunnen worden aangepast voor het passen van het hart-gezond richtsnoeren. Bijvoorbeeld, spaghetti en gehaktballen met hele korrels pasta en gemalen Turkije in plaats van rundvlees. Of, een gezonde salade met gegrilde zalm in plaats van biefstuk. Bonen voor eiwit in plaats van vette vlees gebruiken. Hier kun je een lekkere hamburger met grond zwarte bonen in plaats van rundvlees. Kiezen voor de milieubewuste mogelijk stukken vlees en vegetarische maaltijden eet ten minste eenmaal per week.


gerelateerde artikelen