Persoonlijke redenen waarom ouders moeten band met Kids

October 29

Persoonlijke redenen waarom ouders moeten band met Kids

Hechting creëert een onbreekbaar, wederzijds voordelige band tussen u en uw kinderen, bij te dragen aan de talloze voordelen voor uw ouderschap jaren, volgens een artikel op de website EarlychildhoodNEWS. Binding met uw kinderen zal waarschijnlijk stijgen uw gevoel van bescherming voor uw kinderen. U profiteert van ontvangen en het geven van liefde en zult voelen meer attente en voldaan in uw ouderschap, zoals KidsHealth verslagen.

Ouderschap vergemakkelijkt

Het verzorgen van kinderen is geen gemakkelijke taak. Ouders die band met hun kinderen hebben meer kans om de energie en motivatie om te reageren op de voortdurende behoeften van hun kinderen, volgens KidsHealth. Wanneer u hebt verbonden met uw kinderen, bent u kunnen inspelen met liefdevolle zorg voor uw baby's onvermogen tot zelfstandig kalmeren of slapen door de nacht, volgens Stop Child Abuse Now. Je bent meer kans om te vinden van uw peuter moet vernietigen een speelkamer binnen seconden minder overweldigend en misschien zelfs vertederend. Een sterke band met uw peuter en zijn nooit eindigende vragen zal lijken minder vervelend is dan die van een kind die je net hebt ontmoet. Tegen de tijd dat uw kind zijn tienerjaren bereikt, zal een sterke band waarschijnlijk maken het gemakkelijker voor u om zelfs de meest opstandige kind ouder.

Hormonale voordelen

Zorg voor uw kind brengt oxytocine, een "feel good" hormoon dat verhoogt uw vermogen om te volstaan om de zorg voor anderen, volgens Attachment Parenting International. Oxytocine helpt u bij het prioriteren van de verzorging van uw kinderen boven alles. Hoewel vaak geassocieerd met moeders die borstvoeding geven, profiteren zowel vaders als moeders produceren ongeveer gelijke hoeveelheden van het hormoon nadat zorg voor een kind, een tijdschrift door de maatschappij voor biologische psychiatrie, gepubliceerd op UC San Diego de website verslagen.

Voordelen voor de gezondheid

Binding met uw kind maakt levenslang gezondheidsvoordelen voor u. API meldt de hormonale langetermijneffecten van binding met het resultaat van een kind in risico van verminderde hart-en vaatziekten en een daling van de bloeddruk. Hechting is goed voor uw emotionele gezondheid als goed. Vragen Dr Sears rapporten dat hechting kunt u ervaring van de intense emotie van onvoorwaardelijke liefde voor een andere persoon.

Voordelen op lange termijn

Sterke banden met uw kinderen profiteert u waarschijnlijk de rest van je leven. U profiteert van het comfort van de aanwezigheid van uw kinderen wanneer u ziek bent of onder stress--zelfs nadat uw kinderen zijn gegroeid. Een sterke band van de bovenliggende en onderliggende vroeg in het leven draagt bij aan de kracht van gehechtheid later in het leven, volgens de Texas A & M AgriLife Extension Service, terwijl er veel variabelen die aan de relatie tussen volwassen kinderen en hun ouders, hoe sterker de band u formulier met uw kinderen zijn bijdragen terwijl ze nog jong positief kan beïnvloeden de kwaliteit van je leven tijdens uw oudere jaren. Uw kinderen zullen waarschijnlijk meer persoonlijke verantwoordelijkheid voor uw welzijn voelen wanneer u een sterke band hebben opgebouwd.


gerelateerde artikelen