Tennis bal oefeningen voor het verlichten van strakke Paraspinals

October 17

Tennis bal oefeningen voor het verlichten van strakke Paraspinals

De paraspinal spieren zijn belangrijk voor het behoud van de juiste houding en de kromming van de wervelkolom. Ze lopen parallel aan uw wervelkolom en hechten aan uw wervels. Deze spieren werken met de obliques op de zijkanten van uw buik naar uw rug rechtop houden. Strakke paraspinal spieren veroorzaken pijn in de onderrug, en u zou kunnen ontwikkelen kleine spierkrampen daar genoemd triggerpoints, die inschrijving aan de aanraking zijn zal. Trigger Tennis bal oefeningen helpen verlichten de spanning.

Trekkerpunt

Een tennisbal toepast druk op uw lichaam als een massage, maar zonder vermoeiend je vingers. Het kan ook u om naar plaatsen die u anders niet kunt, zoals de paraspinals bereiken toestaan. Trigger punt tennis bal oefeningen vrijlating van spanning van knopen of trigger punten door het vangen van de bal tussen je rug en harde oppervlakken. Zodra u vinden een plek die pijn, ontspannen als de bal drukt tegen de spieren totdat je voelt een release. Druk moet sterk maar niet irriterend werkt. Oefeningen verminderen pijn maar alleen tijdelijk, volgens een artikel op de website van Massage Glasglow.

Muur tennisbal

Een eenvoudige oefening voor het verlichten van de triggerpoints is de compressie van de staande tegen een muur. Deze oefening kunt u bepalen van de mate van compressie tegen je rug door het aanpassen van uw afstand van de muur, volgens "Trigger Point Therapy voor lage rugpijn" door Sharon Sauer en Mary Biancalana. Doe deze oefening staan met je rug in de buurt van een muur, een tennisbal plaats in een kniekous Sok en de bal over uw schouder hangen. Lean tegen de bal aan druk uitoefenen op uw bovenrug en dan langzaam lager de bal onderaan uw stekel, stoppen op elk pijnlijke punt.

Liegen tennisbal

De vloer werkt net als een muur als een hard oppervlak te vangen van de tennisbal. Het verschil is dat liggend op een bal krijgt een diepere compressie te zijn, omdat de zwaartekracht naar beneden trekt u, maar het is ook moeilijker om de druk regelen. Ga op uw rug liggen met je knieƫn gebogen en voeten op de vloer. Beginnen met de tennisbal onder uw onderrug en je voeten naar voren lopen te rollen de bal tot je nek. Gebruik je armen op de verdieping langs je lichaam voor evenwicht of ondersteuning van uw hoofd met je handen.

Rijden

Houden van je rug in een vaste positie op lange ritten in uw auto kunt verhogen spanning in al te strakke spieren. Plaats een tennisbal tussen uw rug en uw stoel om te verlichten spanningen met compressie. Een passagier verplaatsen de bal op en neer uw wervelkolom te raken van de dezelfde punten op je rug hebben. Deze techniek is nog beter, wanneer u een passagier bent, zodat u de bal zelf verplaatsen kunt. Als niemand is rijden met u, probeer dan niet gebruiken van de tennisbal, terwijl de auto gaat. Trek over naar een rust stop of parkeerplaats.


gerelateerde artikelen