Muffin Tin activiteiten voor kinderen

May 30

Muffin Tin activiteiten voor kinderen

Houden kinderen de hele dag vermaakt vereist sommige vrij creatief denken. Als u bent stumped komen met leuke en educatieve activiteiten om te houden van verveling in bay, kijken niet verder dan uw keukenkastje. Muffin blik bieden eindeloze playtime activiteiten voor je kindje – die geen enkele werkelijke bakken opgenomen. Activiteiten ter bevordering van onafhankelijke spelen, zoals die met betrekking tot muffin blikken, kunnen haar gelukkig bezig houden voor uren.

Sorteren en tellen

De kleine compartimenten in muffin blik bieden de perfecte gelegenheid voor uw kind om speelgoed, knoppen of wat interessante objecten hij verzamelt sorteren. Komen met verschillende manieren om ze te sorteren. Probeer dan sorteren op kleur, grootte of vorm. U kunt als alternatief de muffin blikken de items kunt tellen. Tellen uit vijf knoppen te plaatsen in de eerste sectie, vijf in de volgende, enzovoort.

Plant een tuin

Vul de bekers in een oude muffin-trommeltje met potgrond. Dan hebben uw kind plant een of twee zaden in elke beker en voeg water bovenop. Plaats de muffin tin in een venster waar het veel zonlicht krijgen zal. Zorg ervoor dat ze de planten water elke dag en gebruik dit als een kans om te praten met haar over de groeiende planten. Als u wilt een beetje meer spanning toevoegen aan het project, plant u een ander soort zaad in elk kopje. Uw kind zal genieten van het zien van de verschillen tussen de planten, aangezien zij groeien.

Organiseren van kralen

Een muffin tin maakt een perfecte opslag lade voor verschillende gekleurde kralen tijdens het werken aan een project beading. Heb uw kind Vul de containers met verschillende gekleurde kralen. Laat één sectie voor materialen, zoals garen, pijp schoonmakers en bevestigingsmiddelen. Presorting en het organiseren van de kralen vóór begin kan het project zijn creativiteit op de vlucht.

Maken van kleurpotloden

Kinderen breken hun kleurpotloden de allertijden. Niet weggooien die stukken gebroken. Help uw kind maken van haar eigen dikke kleurpotloden met behulp van een muffin tin! Vet de blikken met koken spray en haar Vul de secties met krijt stukken hebben. Zij kan kleurpotloden met dezelfde kleur groeperen of mix en match voor een regenboogeffect. Bak ongeveer zeven minuten op 350 graden. De kleurpotloden zijn komen van stevige--gewoon perfect voor kleine handjes.

Gezonde Snacks serveren

Als u probeert om uw kinderen te eten van gezonde voeding te leren, is creativiteit de sleutel. Voor kinderen is het allemaal in de presentatie. Kleine hoeveelheden van gezonde voedingsmiddelen – zoals fruit, groenten of kippensalade-plaats in de afzonderlijke muffin-secties. Verleiden uw kind om te proberen een hapje van elke sectie.


gerelateerde artikelen