Bruine bonen & zure terugvloeiing

July 13

Bruine bonen & zure terugvloeiing

De American College of gastro-enterologie schat dat ongeveer 60 miljoen Amerikanen occasionele pyrosis, het overheersende symptoom van zure reflux ervaren. Zure reflux treedt op wanneer uw lagere esophageal spier ontspant en laat de inhoud van je buik om te reizen een back-up in uw slokdarm.

Bruine bonen

Mensen die gevoelig voor zure terugvloeiing zijn wordt vaak geadviseerd om te kiezen voor voedsel dat hun lagere esophageal spieren zal niet irriteren. Dergelijke levensmiddelen in het algemeen hebben twee dingen gemeen: ze zijn nonacidic en laag in vet. De meeste groenten--met inbegrip van bruine bonen en andere peulvruchten--passen in deze categorie en meestal geen veroorzaken zure terugvloeiing.

Gemeenschappelijke Triggers

Zure terugvloeiing kan worden veroorzaakt door teveel eten of te dicht bij bedtijd, inname van bepaalde medicijnen en roken. Gemeenschappelijke triggers van dieet omvatten chocolade, alcohol, koffie, thee en andere cafeïnehoudende dranken, pepermunt, Kruizemunt, olie, volle melk, room gebaseerde soepen en meeste fastfood. Tomaten, tomaten, citrusvruchten en SAP van citrusvruchten ook de neiging om verergeren van zure terugvloeiing.

Andere overwegingen

Bruine bonen die zijn presoaked en gekookt in water worden over het algemeen goed verdragen door mensen met de zure terugvloeiing. Het hoofdgerecht dat ze gewend zijn, is echter niet--kidney bonen zijn een nietje van chili, waarin meestal ook tomaten, specerijen, zure room, kaas en andere ingredi├źnten van maagzuur stemmende.


gerelateerde artikelen