De beste vloeibare vitaminen voor kinderen

July 22

De beste vloeibare vitaminen voor kinderen

Kinderen moeten voldoende vitaminen voor optimale groei en gezondheid. Volgens ««««de MayoClinic.com helpt eten van een uitgebalanceerd dieet kinderen voldoen aan hun eisen. Nochtans, moeten kinderen een multivitamine supplement als ze kieskeurige eters zijn of diëten die bepaalde voedselgroepen beperken. De beste vloeibare vitaminen bevatten 100 procent van de dagelijkse waarde voor veel vitaminen zonder die toxische hoeveelheden van elk ingrediënt bevatten.

Kinderen metgezel

Natrol vloeibare Kids metgezel is een formule met vitamines, kruiden, en groene thee extract. Elke portie theelepel heeft 100 procent of meer van de dagelijkse waarde voor vitaminen C, D en E. Consuming vitamine D is belangrijk voor kinderen die niet voldoende blootstelling aan de zon krijgen. Andere vitaminen in dit supplement zijn de B-vitaminen en 50 procent van de dagelijkse waarde voor vitamine A. Kids metgezel zowel groene thee als een proprietary Ultra Green voedingsmiddelen concentreren waarin hesperidine, alfalfa, pepermunt en spinazie bevat. De natuurlijke smaken zijn vanille en bessen, en de zoetstof is bruine rijst siroop. Natrol stelt dat kinderen niet altijd eten gezond, en dat deze formule kan bevorderen algemene goede gezondheid. De Food and Drug Administration heeft deze aanvulling niet beoordeeld.

Intrakid

Intrakid van Drucker Labs is een framboos-smaak vloeibaar voedingssupplement met ten minste 100 procent van bijna elke vitamine. Het heeft ook calcium, ijzer en zink. Geen van de 215 essentiële voedingsstoffen in deze alles-in-één voedingssupplement zijn synthetische chemische producten. Het supplement bevat een verscheidenheid van mengsels met enzymen, probiotica, fruit, kruiden en aminozuren. Sommige van de andere voedingsstoffen die het bevat zijn omega drie vetzuren, antioxidanten uit grape seed extract, Luteïne en lycopeen en citrus-bioflavonoïden. Drucker Labs zegt dat dit supplement verschillende voordelen met inbegrip van ondersteuning van mentale focus, spijsvertering, groei en immuniteit kan bieden. De Food and Drug Administration heeft niet geëvalueerd van dit supplement ingrediënten en gezondheidsclaims, en u moet voorzichtig zijn bij het kiezen van een aanvulling voor uw kinderen.

Essentials Childlife

Essentials Childlife multi-vitamine en mineralen is een vloeibare vitamine voor kinderen in een oranje mango-smaak. Essentials Childlife benadrukt dat kinderen voldoende voedingsstoffen nodig voor ontwikkeling, immuniteit en hersenfunctie hebben. Volgens het bedrijf, kunnen uw kinderen een voedingssupplement nodig omdat uitputting van de nutriënten uit de bodem landbouw betekent dat er minder voedingsstoffen in voedingsmiddelen. Elke portie 2 tsp. voorziet ten minste 100 procent van de dagelijkse hoeveelheid vitamine C, E, B2, B6 en B12, evenals kleinere hoeveelheden van de andere vitaminen. Dit biologisch supplement heeft geen kunstmatige kleuren, smaken, of zoetstoffen, en het is tarwe en zuivel gratis. Kinderen neem dit supplement vlakte of toe te voegen aan hun favoriete drankje. De Food and Drug Administration is voedingssupplementen voor veiligheid of gezondheidsclaims niet onderzoeken.


gerelateerde artikelen