Hoe voor te bereiden van Romaine Sla

May 19

Hoe voor te bereiden van Romaine Sla

Een goede bron van vitamine A, folaat, kalium en vezels, romaine sla is beschikbaar vers elke tijd van het jaar. Heerlijk gegratineerd met geraspte Parmezaanse kaas, croutons en Caesar salade dressing, romaine sla is ook lekker wanneer geplaatst in broodjes of als een lichte snack wanneer in paren gerangschikt met Turkije segmenten. Correct voorbereiding van romaine sla zal helpen langer duren en de frisse smaak behouden.

Stap 1

Inspecteer uw hoofd van romaine sla en verwijder eventuele verwelkt of verkleurde bladeren. Deze zijn meestal rond de buitenkant van de krop sla.

Stap 2

De romaine sla grondig wassen, met behulp van cool stromend water. Krijgen tussen alle verschillende lagen van sla bladeren.

Stap 3

Plaats van de bladeren in een salad spinner en gebruiken om de bladeren droog, of leg de natte sla bladeren tussen lagen papier handdoeken en laat het vocht opgezogen worden.

Stap 4

Scheur de blaadjes met je handen in de stukken van de grootte die u wenst, of laat die de romaine laat lang voor gerechten zoals Caesar salades.

Stap 5

Voeg dressing naar uw salade rechts voor het opdienen om te voorkomen dat de romaine vertrekt vanuit steeds drassig.

Stap 6

Sla uw romaine sla in de ijskast; de sla met behulp van een geperforeerde plastic zak of plantaardige zak kunt langer duren.

Wat die u nodig hebt

  • Romaine sla
  • Water
  • Salad spinner
  • Papieren handdoeken

gerelateerde artikelen