Hoe te rekken uw nervus ischiadicus

February 15

Ischias is een symptoom, vaak van een beknelde zenuw, in plaats van een voorwaarde, volgens de Cleveland Clinic. Soms, kan het kan voelen als een slecht kramp, of het een ondraaglijke pijn neerschieten van het been die elke positie--staan of zitten--bijna onmogelijk maakt. Mensen ervaren deze pijn omdat de nervus ischiadicus van de onderrug, door middel van de billen loopt en down door de benen. Terwijl verschillende behandelingen bestaan om te helpen verlichten van de ischias pijn veroorzaakt, artsen misschien eerst proberen fysiotherapie oefeningen. Opgemerkt moet worden dat iedereen die probeert deze oefeningen moet eerst hun arts raadplegen.

Stap 1

Voer de piriformis rekken. Voor deze oefening, lig op je rug met beide knieën gebogen of je onaangetast been voor je rekken. Kruising het aangetaste been over de knie van de andere, houden van het onaangetast been en trek hem richting de borst, ingedrukt totdat het traject is voelbaar in de heupen. Houd voor een telling van vijf tot en met 20 seconden, afhankelijk van het niveau van de patiënten van tolerantie en comfort. Release. Herhaal dit vijf keer aan beide zijden, maar aangezien ischias is meestal van invloed op slechts één been, herhalende aan de ene kant is meestal voldoende, volgens QuickCare.org.

Stap 2

Druk op de nervus ischiadicus met terug extensies te verlichten. Liggen op je buik op de grond, ter ondersteuning van jezelf op uw ellebogen. Dit kunt u uitbreiden van uw rug. Als u goed uitvoert, breiden verder, die wordt gedaan door je ellebogen langzaam te strekken. Blijf dit doen totdat een lichte rek wordt gevoeld, en houd de stretch voor vijf seconden. Lager langzaam naar beneden, en herhaal deze oefening vijf keer.

Stap 3

Probeer de rek van de hamstrings te verlichten de druk op de zenuw in het bovenbeen. Start op de vloer in een liggende positie met beide knieën gebogen. Plaats handen achter de knie met het probleem, het langzaam strekken tot een stuk wordt gevoeld. QuickCare.org suggereert proberen om te buigen van de knie tot een hoek van 90 graden, maar voor sommigen kan dit niet mogelijk. In plaats daarvan werk elke dag totdat dit doel is bereikt.

Stap 4

Fungeren als een kat. Net als de vorige uitbreiding verlicht de kat stuk de druk op de ischiadicus zenuw in de onderrug. Start op je handen en knieën. Boog je rug, en ga verder tot je een rek voelt. Blijven bedrijf gedurende vijf seconden vóór het vrijgeven, en herhaal dit vijf keer.

Stap 5

Rekken op het bed. Het traject heupflexor wordt uitgevoerd aan de rand van het bed, als je je knieën naar je borst houdt. Het houden van een knie gebogen, langzaam lager het andere been, met het traject voelde in de top van de heup en het bovenbeen. Back.com suggereert dit bedrijf voor een periode van 20 seconden voordat het ontspannen en het herhalen van vijf keer aan elke kant.


gerelateerde artikelen