Natuurlijke manieren te reinigen van toxines uit het lichaam

November 2

Natuurlijke manieren te reinigen van toxines uit het lichaam

De natuurlijke manieren zijn talrijk te reinigen van toxines uit je lichaam, een proces dat kortweg detoxificatie of "detox" voor kort. Detox richt zich op de zuivering van toxines uit interne organen waaronder de lever, de nieren en de galblaas. De gifstoffen zijn vrijgelaten in de bloedbaan en uitgescheiden via de huid of de ontlasting. Een gezonde voeding, regelmatig cardiovasculaire oefening en goede hydratatie stimuleren de natuurlijke ontgifting. Milde natuurlijke ontgifting moet deel uitmaken van een dagelijkse streven naar een gezonde levensstijl. Intense perioden van natuurlijke ontgifting kunnen zo vaak als één keer per maand onder juiste medisch toezicht plaatsvinden.

Dieet

Belofte om te ondernemen harde toxinen uit uw dieet. Gaiam.com raadt elimineren van alcohol, koffie, sigaretten, geraffineerde suikers en verzadigde vetten voor een intensieve periode van zuivering. Vervang deze toxine-zware voedingsmiddelen met een dieet rijk aan vezels te reinigen van uw spijsvertering track. Neem een tip van Dr. Hal Blatman en verhoging van de zuiveringen van enzymen in de spijsvertering track door het vasthouden aan rauw of licht gestoomd fruit en groenten.

Natuurlijke producten

Het minimaliseren van het gebruik van agressieve, chemische-gebaseerde huishoudelijke reinigingsmiddelen, huidproducten en tandpasta te bevorderen het natuurlijke reinigen. Het vinden van alternatieve producten met natuurlijke ingrediënten. Gebruik citroensap en bicarbonaat om de keuken schoon, wassen met natuurlijke, biologische zepen en all-natuurlijke tandpasta of een schar van baking soda aan borstel tanden. Vermindering van de dagelijkse toxine blootstelling voor een snellere reinigen.

Drink thee

Bepaalde kruiden worden verondersteld om de lever ontgifting en reiniging. Hoewel er geen concrete medische ondersteuning, geloven veel naturalisten thee gemaakt met paardebloem wortel, klit of melk distel heeft een reinigende werking. Drink groene thee om te vangen en neutraliseren van de schadelijke vrije radicalen in het lichaam.

Water drinken

MayoClinic.com herinnert lezers dat water toxines uit de organen spoelt en herstelmaatregelen voedingsstoffen naar de cellen levert. Drink minstens 8 glazen water per dag, meer tijdens perioden van overmatig zweten of oefening. Koppel verhoogd waterverbruik met reguliere sauna bezoeken aan de snelheid van het vrijkomen van giftige stoffen via de huid.

Oefening

Exercise helps to detoxify the body, according to The-Natural-Path.com. Afvallen door middel van oefeningen te verminderen lichaamsvet, waar vaak giftige stoffen zijn opgeslagen. Oefening verhoogt bloed en lymfe circulatie, zowel essentieel om toxines te verwijderen en metabolische afvalstoffen uit de lichaamscellen. The-Natural-Path.com recommends cardiovascular exercise to detox the body through elevated temperature and sweat. Crunches helpen massage van de dikke darm en versterken van spieren die helpen de dikke darm die afvalstoffen uitscheiden.


gerelateerde artikelen