Hoe een 1-Inch T-Bone Steak grillen

March 24

Timing en techniek zijn de sleutels tot het grillen van een 1-inch-dik T-bone steak tot in de perfectie. Deze dikker gesneden vereist een andere behandeling dan een T-bone, bijvoorbeeld 1/2 - 3/4-inch dik. Terwijl een dikkere steak grillen kan een beetje lastiger, is een voordeel dat uw biefstuk met goede aandacht, minder kans op uitdrogen tijdens het koken is. Om te verhogen uw kansen op succes, beginnen met de beste biefstuk van de rang die uw budget toestaat en een schone grill.

Voorbereiding

Stap 1

Koop uw biefstuk met een oog naar de kleur en de hoeveelheid marmering. Kijk voor T-bones met een licht kersen in plaats van een diep rode kleur. Voor de beste smaak, krijgen met een royaal bedrag van marmering. Marmering, of de vlekjes van Wit vet loopt door het vlees, betrekking hebben op de United States Department of Agriculture, USDA, rang van Prime, Choice of selecteren.

Stap 2

Schraap de roosters op uw grill te verwijderen alle residuen, gebruik dan een spray van plantaardige olie om ervoor te zorgen dat uw steaks doen niet houden bij het koken.

Stap 3

Verwijder uw T-bones uit de koelkast minstens 30 minuten vóór het grillen. Trim dikke, waardoor een 1/4-inch lint rond alle zijden en pat die de steaks droog met wat keukenpapier. Uw steaks grillen zo dicht mogelijk bij kamertemperatuur mogelijk is belangrijk, omdat de kouder het vlees, hoe meer het krimpen zal bij het raken van de hete grill en de grotere kans taai worden zal.

Stap 4

Verwarm uw grill met behulp van twee temperatuurinstellingen. Als je een Gasgrill gebruikt, één zijde ingesteld op hoog en anderzijds om de instelling van een normaal, sluit het deksel voor 10 tot 15 minuten. Als u van een houtskool barbecue gebruikmaakt, allermeest naar de kolen aan de ene kant van de stapel en laat alleen een enkellaags anderzijds. Sluit het deksel op een houtskool barbecue wanneer voorverwarmen of niet bij het koken.

Grillen

Stap 1

Zet uw steaks aan de warme zijde van de grill en schroei weerskanten voor twee minuten. Gebruik Tang als flipping de steaks om te voorkomen dat het vlees piercing.

Stap 2

Verplaats uw T-bones op de middellange warmte kant van uw barbecue en blijven grillen. Als u uw T-bone medium zeldzaam, grill voor vier tot vijf minuten aan elke kant of totdat een vlees thermometer 130 tot 140 graden Fahrenheit leest. Voor een middelgrote biefstuk, grill zes tot zeven minuten per kant of tot een vlees thermometer 140 à 150 graden leest. Voor een goed gedaan biefstuk, grill ongeveer acht tot negen minuten per kant of tot een vlees thermometer 160 tot 170 graden Fahrenheit leest.

Stap 3

Verwijderen van uw steaks van de grill, stelt ze op een schaal en bedek losjes met aluminiumfolie voor ongeveer vijf minuten. Dit is belangrijk is dat de sappen op te vangen in het vlees en helpt verhogen zijn aroma. Vervolgens, kruid met wat peper en zout en genieten van uw maaltijd.

Tips

  • Voor een sappiger biefstuk, niet zout voor het grillen. Zout zal trekken van het SAP uit je vlees en droger.

Wat die u nodig hebt

  • Grill schraper
  • Plantaardige olie spray
  • Papier handdoek
  • T-bone steaks
  • Tang
  • Vlees thermometer
  • Aluminiumfolie
  • Zout
  • Peper

gerelateerde artikelen