Gezonde en lekkere Lunch opties met geen suiker

March 20

Gezonde en lekkere Lunch opties met geen suiker

Als u wilt afvallen of gewoon eten gezonder, is verminderen van uw inname van suiker een goede manier om te beginnen. Als u hebt gediagnosticeerd met diabetes of zelfs pre-diabetes, u zult ook willen een gezonde voeding eten, toegevoegde bezuinigen op suikers bij etenstijd. Voor de lunch zijn er talrijke gezond en suikervrij eten combinaties waaruit u kunt kiezen. Controleren levensmiddelenetiketten waar mogelijk omdat toegevoegd suiker is een onverwachte ingrediënt in vele Graanpreparaten.

Broodjes en Wraps

Geniet van de broodjes met ingrediënten die zonder toegevoegde suikers zijn. Tonijn, die laag in calorieën maar hoog in eiwit is, is een gezonde keuze. Mix ingeblikte tonijn met citroensap en kruiden, in plaats van de gebruikelijke mayonaise. Maken van gezond en voedzaam ei salade sandwiches met behulp van eiwit enige en lichte mayonaise. Vermijd brood die zijn gemaakt met high-fructose corn siroop of andere suikers, en ga met hele korrels versies voor de beste voeding. In plaats van brood, ingrediënten in een volkoren tortilla of sla blad te wikkelen.

Salades-opties

Een salade met donkere, lommerrijke groene groenten is een suiker-vrije lunch keuze, zolang u vermijden winkel koopt dressings die suiker bevatten. Romaine sla is een goede bron van vitamine A, vitamine C, folaat en kalium. Het toevoegen van uw favoriete groenten, zoals wortelen, uien, tomaten en paprika's. Toevoegen om te verhogen uw proteïne, gekookte tofu, Turkije, kip, geraspte kaas met minder vet, zaden of gehakte noten. Maak uw eigen slasaus door het mengen van balsamico azijn en olijfolie en vermijden van suiker beladen commerciële merken.

Hartige soepen

Soepen zijn een goede optie voor een stevige, heerlijke en voedzame lunch. Maak uw soep thuis, zodat u kunt welke suiker-, natrium- en calorieën bepalen-- en veel verse groenten toevoegen. Toevoegen voor een vulling soep, peulvruchten, zoals bruine bonen, linzen of zwarte bonen. Deze ingrediënten zijn hoog in vezel, helpen u te voelen vollediger langer en minder kans om te knabbelen op zoete hapjes later op de dag. Kies voor gezonder soepen, groentebouillon selecties over romige soepen.

Desserts, dranken en een beetje iets aan de kant

Als u genieten van iets zoets na de lunch, kunt u uzelf trakteren op een suikervrije gelatine snack die is laag in calorieën. Puddingen en ijs pop's zijn ook beschikbaar in suiker-vrije versies. Een handvol droog-geroosterde of rauwe noten of zaden kan aanvullen uw lunch zonder geen suiker toe te voegen. Ervoor zorgen dat je water samen met uw lunch drinken. Als u liever een andere drank, probeer natuurlijke vruchtensappen die geen suiker bevatten.


gerelateerde artikelen