Hoe te vergelijken schredentellers

April 4

Hoe te vergelijken schredentellers

Wandelen kan een uitstekende vorm van aërobe oefening te verbeteren van uw cardiovasculaire gezondheid en verbranden calorieën om te bepalen of gewicht te verliezen. In tegenstelling tot sommige andere vormen van lichaamsbeweging nodig wandelen niet een sportschool of dure versnelling. Een stappenteller & informatie; een apparaat dat maatregelen de afstand die je hebt afgelegd of de stappen die je hebt genomen & informatie, kan u helpen bereiken uw wandel doelstellingen, verslagen van Harvard Medical School. Zeer goede schredentellers zijn goedkoop en kunnen een grote motivatie-instrument voor het helpen van u gezond te blijven.

Stap 1

Lees het vak of de label om te zien wat voor soort technologie de stappenteller afhankelijk. Texas A & amp; M University meldt dat schredentellers kunnen op basis van voorjaar hefbomen, versnellingsmeters & informatie; ook bekend als piëzo-elektrische schredentellers & informatie; of globale positionering van satelliettechnologie. Lente-levered schredentellers meest geschikt zijn voor wandelaars op een strakke begroting zoals ze de goedkoopste zijn, maar de piëzo-elektrische schredentellers zijn veel nauwkeuriger, volgens de Harvard Medical School. GPS schredentellers zijn uiterst nauwkeurig maar functioneren alleen goed buitenshuis, volgens de februari 2009 uitgave van Consumer Reports magazine.

Stap 2

Inspecteer de faceplate van de schredentellers, waar uw wandel afstand of aantal stappen worden weergegeven. De voorplaat is ook waar u instellingen, zoals voor een timer. De Harvard Medical School waarschuwt dat sommige schredentellers hebben zeer kleine schermen of minuscuul knoppen die operatie bemoeilijken. Voor de beste resultaten, vooral als uw visie is niet perfect, ga met een stappenteller die een groot scherm en gemakkelijk-aan-druk op knoppen heeft.

Stap 3

Draag de schredentellers om te controleren hoe goed ze zich voelen. Sommige schredentellers worden verpakt zodat u hen zonder te breken open het pakket testen kunt. Als dat niet het geval is, vraag de vertegenwoordiger van een winkel of een vloer model beschikbaar is. Comfort is erg belangrijk omdat u het gadget tijdens het potentieel inspannende sporten, volgens Texas A & amp dragen zal; M-universiteit. De Universiteit adviseert dat de stappenteller niet stuiteren of schuif tegen uw huid & informatie; hierdoor kunnen blaren & informatie; en het een comfortabele band of bijlage apparaat moet hebben.

Stap 4

Bekijk de schredentellers bouw en stevigheid. De hulpmiddelen krijgen gestuiterd en geneukt vaak, rapporten van de Harvard Medical School, en de plastic behuizing moet voelen, stijf en sterk.

Stap 5

Controleer of de stappenteller wordt geleverd met extra functies. Wandelen fitness experts Mark Fenton en David Bassett Jr. zeggen dat sommige schredentellers komen met uitgebreide functies, zoals rekenmachines die hoeveel calorieën schatten u hebt gebrand. Deze kunnen zijn niet kritisch nodig maar nuttig zijn als een instrument van de bonus.


gerelateerde artikelen