Gluten Detox dieet

April 8

Gluten Detox dieet

Gluten is het eiwit dat in tarwe, gerst, rogge en haver kruis-besmet gevonden. Mensen met coeliakie moeten gluten, zoals het schaadt de villi van de darmwand, leidt tot ernstige gezondheidsproblemen, met inbegrip van verminderde immuniteit en mogelijk ondervoeding. Met glutenintolerantie verstoort mensen ervaring spijsverteringsstelsel zoals opgeblazen gevoel en diarree naast vermoeidheid en gewrichtspijn. Overleg met een zorgverlener te bespreken van een passende detox dieet dat gluten elimineert te verminderen de symptomen van uw gezondheid.

Detox dieet

Detox diëten zijn bedoeld om het reinigen van het lichaam van toxine en afval producten verzameld van slechte voedingsgewoonten en onze omgeving. Een glutenvrij detox dieet elimineert specifiek alle gluten uit de voeding te geven het lichaam tijd om te rusten, te herstellen en te genezen van de ontsteking en schade aan de muur van de maag. Mensen met coeliakie en ernstige gluten-intolerantie mogelijk risico op ondervoeding als gevolg van de malabsorptie van voedingsstoffen. Gluten onthouden voor zeven tot en met 14 dagen zal toestaan u om te bepalen als gluten de bron van uw symptomen is.

Gluten-Free korrels

Gluten is gevonden in de meest gekochte brood zoals volkoren of rogge, granen, koekjes, muffins en andere koolhydraten voedingsmiddelen. Mensen ontgiften van gluten moeten elimineren deze bronnen uit hun dieet. Echter, koolhydraten zijn nog steeds toegestaan, want er zijn verschillende alternatieve granen en meel dat glutenvrij zijn. Het gaat hierbij om producten die zijn gemaakt met witte of bruine rijst meel, soja meel, bean meel of amandel en boekweit meel. Bij de aankoop van brood of soortgelijke producten, moet u op zoek naar een gluten-vrij-etiket en Lees alle etiketten zorgvuldig op zoek naar gluten of bijbehorende daders, zoals tarwe, vitale tarwegluten of haver ondermeer vermeld.

Schadelijke ingrediënten

Gluten is verborgen in veel producten die u wellicht niet bewust van, of die geïdentificeerd zijn met een andere naam. Volgens de Celiac Disease Foundation omvatten potentieel schadelijke verborgen ingrediënten mout, bindmiddelen zoals guargom, vulstoffen, extenders en niet-geïdentificeerde zetmeel. Lees alle pakket etiketten zorgvuldig om te voorkomen dat het eten van gluten bevattende voedingsmiddelen tijdens een detox. Gevoelig voedsel omvat ook ingeblikte soepen, bonen, granola bars, specerijen en kruiden mixen en veggie producten zoals hamburgers.

Een goed gebalanceerde Detox

Een gluten detox dieet kunt u nog steeds het eten van een gezond, goed uitgebalanceerd dieet dat voedende rijke. Fruit, groenten, mager eiwitten zoals vlees en gezonde vetten zijn natuurlijk glutenvrij is, vooral wanneer gekocht in hun verse staat. Lees de etiketten van de voeding van verpakte levensmiddelen zoals diepvriesgroenten en vooraf gekookt vlees, zoals zij wellicht gluten bevattende kruiderijen toegevoegd voor de smaak. Een detox dieet moeten produceren als fundament, als deze voedingsmiddelen meestal laag in calorieën, hoog in vezel en rijk aan vitaminen en mineralen die nodig zijn voor normale lichaamsfuncties zijn. Hun hoog water en vezels inhoud ook hulp voor het regelen van het spijsverteringsstelsel voor de verwijdering van afvalstoffen en toxines.


gerelateerde artikelen