Kan je gewicht verliezen en wint hoogte?

April 29

Kan je gewicht verliezen en wint hoogte?

Als je alleen een paar pond overgewicht, die ponden te verliezen is niet van plan om een verschil maken in uw hoogte. De oefening die je in te doen, hoewel, misschien. De verbeterde houding die is opgedaan met regelmatige, functionele oefening kunt u kijken merkbaar groter maken. Dat gezegd hebbende, het hele spel veranderingen als je klinisch zwaarlijvig--in welk geval, ja, een significante hoeveelheid van uw lichaamsgewicht verliezen kunnen achterlaten als u permanent in meer dan een manier een beetje groter.

Wetenschap zegt...

De beste wetenschappelijke gegevens van hoogte krijgt na het verliezen van gewicht komt uit een studie uitgevoerd door de Israƫlische neurochirurg Zvi Lidar en collega's. In 2012 publiceerde was de studie bedoeld om wijzigingen in het document in de tussenwervelschijf hoogte na gewichtsreductie bij morbide obesitas patiƫnten. De onderzoekers opgemerkt dat "schijf hoogte herstel na gewichtsvermindering significant was." Zij merkten op een stijging van ongeveer 2 mm slechts een tussenwervelschijf, tussen de vierde en vijfde lendenwervel.

Andere voordelen

Zelfs als je niet genoeg gewicht te krijgen van een paar millimeter van hoogte rug verliest, kan zelfs een bescheiden gewichtsverlies aanzienlijke gezondheidsvoordelen bieden. Een gewichtsverlies van 5 tot 10 procent is genoeg om uzelf de gave van betere controle over uw bloedsuikerspiegel, verlaagde bloeddruk en cholesterolgehalte verlaagd. Onderzoek toont aan dat kunt u uw levensduur, zelfs ook--verhogen dus in een echt gevoel, afvallen kan betekenen dat een deel van je leven terug te nemen.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts voordat u begint een gewicht-verlies routine

gerelateerde artikelen