Klonopin overdosis symptomen

November 14

Klonopin is een benzodiazepine medicijn dat wordt voorgeschreven door artsen voor verschillende medische aandoeningen. Klonopin kan is therapeutische wanneer genomen precies zoals voorgeschreven vermindering van de vangsten, elimineren van angststoornissen en verlichten van rusteloze benen syndroom. Helaas, veel mensen zelfmedicatie met deze drug of aanpassen van hun doseringen zonder eerst te raadplegen hun artsen. Bovendien, misbruiken veel mensen Klonopin als een recreatieve activiteit voor gevoelens van euforie. Deze acties kunnen leiden tot een opzettelijke of onopzettelijke overdosis van de medicatie. Als u denkt dat u hebben overdosis Klonopin, bellen 911 of ga naar uw lokale SEH onmiddellijk.

Extreme slaperigheid

Lichte slaperigheid is een normale bijwerking ervaren door velen Klonopin nemen. Echter, als iemand heeft overdosis Klonopin, ondervindt hij extreme slaperigheid. Het zal moeilijk zijn om hem wakker en houdt hem wakker, stelt Drugs.com.

Verwarring

Klonopin onderdrukt het centrale zenuwstelsel en derhalve zal leiden tot verwarring in iemand die heeft overdosis. Ze kan niet herinneren hoeveel van de medicatie die ze nam of zelfs als ze nam het. Ze kunnen zijn gedesoriƫnteerd en hebben moeite je te vertellen waar ze is of wie ze is.

Verlies van coƶrdinatie

Aangezien het centrale zenuwstelsel wordt onderdrukt, lijkt een persoon die heeft overdosis Klonopin alsof hij dronken van alcohol is, volgens HealthyPlace. Hij zal op een verhoogd risico om te vallen omdat hij moeite staande of wandelen wellicht.

Coma en de dood

Medische hulp inroepen onmiddellijk na een vermoedelijke overdosis omdat klonopin het centrale zenuwstelsel zo veel onderdrukken kunt dat een persoon coma treedt of verminderde ademhalingen en de hartslag ophouden kunnen te functioneren, die dood veroorzaakt.


gerelateerde artikelen