Symptomen van Candida bij kinderen

June 16

Symptomen van Candida bij kinderen

Candida is niet bekend als een kinder ziekte, maar kinderen kunnen gevoelig zijn voor de Candida gist begroeiing. Echter kunnen de Candida ondersteuning merkt op dat kinderen veel sneller dan volwassenen herstellen. De werkelijke conditie staat bekend als een overmatige groei van de gist micro-organisme Candida Albicans, die in het darmkanaal van elke persoon bestaat, volgens het Center Florida gebaseerde nationale Candida. Het kan zich manifesteren in een verscheidenheid van de symptomen, dus het is belangrijk aandacht te besteden aan ongewone huiduitslag of andere tekens in uw kinderen.

Lijsters

Spruw is een toestand waarin de Candida gist begroeiing in het slijmvlies van de mond en tong als wit, gist laesies weergegeven. De Mayo Clinic zegt dat de laesies kunnen zich uitbreiden naar het dak van de mond en in de keel en de amandelen. De laesies kunnen mild of heel pijnlijk en bloeden wanneer geschraapt. Deze symptomen verschijnen meestal in baby's, oudere volwassenen met kunstgebit of mensen die gebruik maken van inhalatie corticosteroïden of hebben gecompromitteerd immuunsysteem.

Huiduitslag

Baby's kunnen symptomen van Candida overgroei weergeven door het hebben van frequente en zware afleveringen van luieruitslag, volgens de Candida steun. De organisatie merkt op dat andere soorten huiduitslag Candida, met inbegrip van eczeem-achtige huiduitslag, die schilferige, droge en fragmentarisch worden kunnen kunnen begeleiden. Deze huiduitslag kunnen slechtste op vochtige dagen of in vochtige omgevingen.

Oorpijn

Candida kan een "kip-en-ei" probleem vormen voor veel ouders en kinderen. Bij veel kinderen hebben een earache en symptomen die op een oorontsteking wijzen, betekent dit dat hun kinderartsen, met goede bedoelingen, een antibiotica medicijnen voorschrijven. Echter, het gebruik van antibiotica kan bijdragen aan een verstoring van de Candida-gist en probiotics, bekend als nuttige bacteriën, in het darmkanaal. Met de antibiotica de bacteriën uitsparen, kan Candida groeien buiten normale of gezonde niveaus. Onder de resultaten zijn oorpijn, Candida ondersteuning notities. Sinus problemen, hoofdpijn en prikkelbaarheid zijn andere uiterlijke tekenen aan deze onevenwichtigheid gerelateerde.


gerelateerde artikelen