Eenvoudige oefeningen om gewicht te verliezen

December 12

U hoeft te doen van ingewikkelde oefeningen om gewicht te verliezen. Alleen al dat bewegende zal helpen smelt de pond. U zult veel mensen, wees als 4 van de 10 volwassenen niet, helemaal niet, volgens de Centers for Disease Control uitoefenen. U vindt het waarschijnlijk gemakkelijker vast te houden aan een eenvoudige oefeningsroutine, die op zijn beurt zal helpen je verliest gewicht op de lange termijn. Natuurlijk, is een gezonde, verstandige en nutriënt-dichte voeding een belangrijk begeleiding.

Springtouw

Springtouw is gemakkelijk te doen, en de enige apparatuur die je nodig hebt is de springtouw zelf. Gebruik een springtouw intensiteit toevoegen aan een training, aangezien het zal helpen u snel calorieën te verbranden. Een 150-pond persoon kan gebruiken van een springtouw voor 10 minuten in een gematigd tempo en ongeveer 115 calorieën te verbranden. Houd een springtouw aan kant om rev up van uw stofwisseling en verbrandt calorieën gedurende de dag.

Fietsen

Mensen zeggen dat als je eenmaal hoe leert te rijden een fiets, je nooit vergeten. Als u reed een fiets als een kind, vindt u het gemakkelijk om te hop terug op en beginnen met het verbranden van calorieën. U kunt rijden in een gematigd tempo van 12 mph en ongeveer 545 calorieën per uur verbranden. Maken fietsen plezier door rijden langs routes die nieuwe bezienswaardigheden bieden. Voor bedrijf, neem uw kinderen langs voor de rit, of deelnemen aan een groep fietsen. Een groep fietsen kan helpen uitdaging u te voldoen aan de doelstellingen van de afstand, waardoor het nog gemakkelijker om te afvallen.

Dansen

U hoeft niet te weten van eventuele specifieke dansen om gewicht te verliezen terwijl het dansen, en aangezien u niet een competitie invoert, coördinatie is optioneel. Gewoon slinger van uw favoriete muziek op de stereo en start verplaatsen. Zoals het gezegde gaat, dans alsof niemand kijkt. U zult ongeveer 305 calorieën te verbranden voor elk uur dat je schudden, Kronkel en je voeten bewegen door de kamer. Als u de beste training, gebruikt u de muziek die een snelle tempo heeft.

Wandelen

Behoudens handicap doet iedereen het. U hoeft niet te worden gecoördineerd of hebben geen speciale apparatuur om te wandelen, hoewel u zult willen draag een paar comfortabele, goed gepolsterde schoenen. Lopen om gewicht te verliezen, voor 40 tot 60 minuten. Naarmate u gewend aan uw wandel routine, uw tempo opvoeren tot 4 mph, zoals u ongeveer 270 branden zult uur. Sommige heuvels aan uw route toevoegen, en u zult nog meer calorieën per uur verbranden.


gerelateerde artikelen