Natuurlijke Home Remedies voor haar, huid & nagels

February 27

Natuurlijke Home Remedies voor haar, huid & nagels

Mooie haren, huid en nagels vandaan goede voeding, over het algemeen goede gezondheidszorg en zachte zorg. Elk heeft speciale behoeften, maar sommigen van hen kan gelijktijdig worden bereikt. U kunt natuurlijke home remedies om uw haar, huid en nagels op zoek hun best.

Eieren voor je haar

Eieren zijn effectief ingrediënt in het behandelen van beschadigd haar. Het eiwit in de sector eieren kan fungeren als een agent van de krachtige airconditioning. Unidirectioneel om te gebruiken eieren is te nemen een en het wit van de dooier scheiden. De witte zweep, mix de dooier met een beetje water, en vervolgens de slagroom blanken met de dooier mengsel en voeg water zodat een glad mengsel. Voordat u begint de behandeling, spoel uw haar met warm water. Masseer het mengsel in je haar en spoelen met koud water.

U kunt ook andere items toevoegen aan de eieren om de conditie van je haar. Wanneer je zweep twee eieren en combineer ze grondig met 1 tsp. van citroensap en olijfolie, heb je jezelf een voedselrijke conditioner. Laat dit recept in je haar ongeveer 25 minuten, en vervolgens shampoo en spoel als normaal.

Verwen uw huid

Een van de beste dingen die je doen kunt om goede gezondheid in je huid te verzekeren is het schoon te houden. Echter, er zijn eigenlijke en oneigenlijke manieren om dit te doen. Houd uw douches en Baden korte om te voorkomen dat overdreven verzadigen van uw huid. Gebruik milde reinigingsmiddelen en gebruik van het kleinste bedrag mogelijk.

Olijfolie gebruiken als een buitengewoon effectieve natuurlijke alternatief voor winkel koopt producten, die worden geladen met kunstmatige onderdelen. Doe dit door te vervangen door gewone bad olie met een paar theelepels olijfolie. In plaats van het kopen van huid moisturizers, zal soepele olijfolie over uw huid en het helpen reguleren van het natuurlijk evenwicht van olie in uw huid. Olie combineren met een beetje suiker te maken een hand moisturizer en exfoliërende schrobben.

Nacht crèmes kunnen kostbaar, maar door het mengen van azijn en water met olijfolie in gelijke hoeveelheden, hebt u een goedkoop alternatief dat nog altijd even groot. De azijn werkt lichter verkleuringen op uw huid te exfoliëren.

U moet ook olijfolie gebruiken nadat u geweest in de zon voor een langere periode van tijd om te helpen compenseren van de schade direct zonlicht veroorzaakt. Andere dingen die uw huid, zoals wonden, eczeem en psoriasis beschadigen kunnen kunnen behandeld worden met behulp van olijfolie direct waar de schade is.

Natuurlijke nagelverzorging

Een van de belangrijkste reden nagels lelijk kunnen is omdat ze zwak en breekbaar zijn. U kunt uw nagels in olijfolie genieten voor 10 minuten per dag om hen kracht. U kunt vervangen door geklaarde boter of gehydrogeneerde plantaardige olie voor olijfolie.

Als je door middel van uw routine voor het slapen 's nachts gaat, jas van uw handen met vaseline en bestrijk ze met handschoenen. Dit is ook een efficiënte manier kracht aan uw nagels, en ook de vergrendelingen in vocht toevoegen.


gerelateerde artikelen