What to Wear naar een afstuderen bij een voetbalstadion

March 13

What to Wear naar een afstuderen bij een voetbalstadion

Buiten afstuderen plechtigheden kunnen een afmattend beproeving tijdens de zomermaanden. Hoewel u van respect voor de afgestudeerden getuigen moet door het dragen van de juiste kleding, moet u ook streven naar comfort tijdens het bakken onder de hete zon. Gelukkig, de juiste kleding stijlen zijn gemakkelijk gewijzigd voor buiten plechtigheden.

Mannen Business Casual

Business-casual kleding is geschikt voor de meeste afstuderen plechtigheden en zal ervoor zorgen dat u vanaf de dag gepolijst in foto's weergegeven. Mannen business casual bevat kaki, chinos en donkere broek; stropdassen, polo en jurk van Open-kraag, casual shirts; een optionele blazer stropdas en chic sportschoeisel, zoals lederen instappers. Vermijd blazers en broek die zijn opgebouwd uit zware materialen zoals wol of tweed--seersucker, katoen en andere lichte materialen zijn geschikt voor warm zomerweer. Mannelijke afgestudeerden typisch dragen een wit button-down jurk shirt, stropdas, riem, donkere broek en zwarte lederen kleden schoenen met de sokken van de jurk. Afgestudeerden moeten schoon geschoren en gezichts-piercings weglaten voor de dag.

Women's Business Casual

Hoewel niet noodzakelijkerwijs een officiële kledingvoorschriften, is women's business casual vaak de meest geschikte kleding voor aanvang van de vrouwelijke deelnemers en afgestudeerden. Women's business-casual kleding bevat doorgaans rokken en kaki broek; Open-kraag, knop-up of breien shirts; Casual jurken of mooie sundresses en chic schoenen. Uw kleding moet netjes, geperst en bescheiden. Kies kleuren en patronen die je zou voelen comfortabel dragen tot een zakenlunch zoals blauw, zwart, bruin, grijs, bruin of beige en selecteer materialen die ademen en pit vocht. Vrouwelijke afgestudeerden dragen meestal jurken of rokken en chic topjes. Houd er rekening mee dat uw rok mag niet lager zijn dan uw toga en dat afstuderen gewaden kunnen afwrijven op lichte kleding.

Mannen gekleed Casual

Chic-casual kleding kan is vergelijkbaar met business casual, maar meer comfortabel in de zomermaanden. Chic-casual kleding moet ontspannen nog gepolijst en weerspiegelen uw persoonlijke stijl. Comfortabele chic kleding bevat donker-wash jeans of linnen broek in plaats van zware broek of kaki. Chic-casual schoenen zoals molières of boot schoenen, kunnen worden gedragen zonder sokken je om koel te houden. Buiten ceremoniën in de zomermaanden zijn soms te warm voor een blazer of een stropdas te dragen comfortabel; een casual button-down korte-mouw shirt met rugnummer dragen met een vest en goede jeans als een comfortabel maar Chic alternatief. Vasthouden aan wijde kleding die goed ademen, maar zorg om ervoor te zorgen dat uw kleren niet slouchy of flodderige lijken.

Vrouwen chic Casual

Hoewel vrouwelijke afgestudeerden zakelijke casual of chic-casual kleding dragen kunnen, zijn het broek en kaki niet traditioneel geschikt. Vrouwelijke gasten kunnen kiezen voor een rok met een mooie top, een ensemble chic broek of spijkerbroek die in goede conditie met een verfraaid boven- en chic schoenen zijn dragen. Blijf bij lichte materialen zoals katoen, zijde en zijde mengsels. Comfortabele, zomer-geschikte opties kunnen een licht-katoen sundress met wiggen of skinny jeans met strappy hakken en een lichtgewicht top bevatten. Chic-casual kleding zorgt voor een helderder kleuren en moediger patronen dan business casual--Selecteer een outfit dat uw persoonlijke stijl straalt. Open-teen schoenen en chic sandalen zijn een manier om koel blijven. Bij het dragen van open-teen schoenen, maar moet je tenen netjes en gepolijst.


gerelateerde artikelen