Hoe te winnen spier bent u Endomorph

March 28

Hoe te winnen spier bent u Endomorph

Drie fundamentele lichaam somatotypes omvatten de ectomorph, mesomorph en endomorph. Van de drie heeft de endomorph een relatief gemakkelijker tijd opbouwen van kracht en spieren. Gekenmerkt door gedrongen, vaak kortere bouwt, hebben endomorphs natuurlijk grote, zware frames. Endomorphs worstelen vaak met hun gewicht, aangezien hun organen gevoelig zijn voor gemakkelijk verkrijgen en behouden van vet. Endomorphs kunnen echter grote, machtige kozijnen in hun voordeel gebruiken in het gewicht kamer. Een traditionele weerstand-training routine kan helpen deze mensen zetten in een aanzienlijke spier, terwijl het beperken van de rusttijden en het verhogen van de intensiteit kan helpen in de strijd tegen vet.

Stap 1

Stel uw doelen. Uw trainingsprogramma zal worden gebouwd rond uw doelstellingen, en iemand die op zoek is om te concurreren in een sterke man competitie zal hebben een verschillende opleiding regime dan een persoon die wil toevoegen van spieren en het verminderen van lichaamsvet. Uitschrijven uw doelen met specificiteit en geef jezelf een realistische termijn.

Stap 2

Maak uw training split. Bereiken van spier bestaat weerstand opleiding, die kan worden gedaan met behulp van lichaamsgewicht, vrije gewichten, machines of kabels. Overwegen wat opties voor u beschikbaar hebben. Bepalen hoeveel dagen per week u wilt trainen, dan breken uw spier groepen tussen die dagen maken uw training splitsen.

Stap 3

Het bepalen van het gewicht, sets en herhalingen voor elke training. Endomorphs krijgen sterkte en de grootte snel, zodat ze niet kunnen nodig zijn om te trainen met zware weerstand en weinig herhalingen om de dezelfde spier en sterkte winsten als andere lichaamstypes. Gematigde weerstand en herhalingen in het bereik van de hypertrofie van drie tot vijf sets van acht tot 12 herhalingen endomorphs helpen zal toevoegen spier. Gebruik voldoende weerstand dus het is moeilijk om te voltooien de definitieve herhalingen van elke set.

Stap 4

Trainen met intensiteit. Een geweldige manier om gelijktijdig bouw spier en verminderen de lichaamsvet endomorphs zijn zo bekend om is te beperken van de rusttijden tussen de sets. Houd uw hartslag verhoogde tijdens uw routine toe calorie branden. Probeer integratie van hoge intensiteit weerstand training workouts die rust perioden binnen 60 seconden houden. Circuittraining en CrossFit workouts mogelijk goede, intense uitoefening opties voor endomorphs.

Stap 5

Het voeden van uw spieren. Als u wilt winnen spier, dient u uw lichaam met de voedingsstoffen die het nodig heeft. Eet een dieet rijk aan magere eiwitbronnen zoals vis, kalkoenfilet en magere rundergehakt. Het opnemen van koolhydraten uit volle granen zoals havermout, quinoa en bruine rijst. Uw behoeften vitale voeding door het eten van veel vers fruit en groenten, en gezonde vetten zoals noten en avocado's. Omdat endomorphs vet gemakkelijk winnen, aandacht besteden aan calorie-inname kunt u controleren of u bent niet in een overschot.

Waarschuwingen

  • Praat altijd met uw arts voordat u wijzigingen aanbrengt aan uw oefeningsprogramma. Gebruik goede vorm en een spotter wanneer je met weerstand opleidingsoefeningen bezighouden.

Tips

  • Houd een logboek van de training om bij te houden van uw oefeningsprogramma. Dit is een effectieve manier om zelf verantwoording en help u bepalen wat tweaks u moet maken als uw vooruitgang naar uw doelstellingen. Als je spieren zijn verstopt onder een laagje vet, moet u wellicht cardiovasculaire oefening toevoegen aan uw work plan aan het verbranden en het onthullen van de spier.

gerelateerde artikelen