How to Cook een hamburger Patty: In de Oven of een koekepan?

June 3

How to Cook een hamburger Patty: In de Oven of een koekepan?

Hamburgers zijn meestal gemaakt door gelijke porties van gemalen rundvlees in pasteitjes vormgeven. Andere soorten vlees, zoals grond kalfsvlees, varkensvlees, Turkije of kip, kunnen worden gebruikt in plaats van rundvlees en de hamburgers kunnen worden gekookt in een koekepan of in de oven. Terwijl de hamburgers in een koekepan koken snel en handig is, biedt met behulp van de oven de mogelijkheid van vermindering van de hoeveelheid vet in het vlees tijdens het koken loslaat.

Koekepan koken

Om te koken een hamburger in een koekepan, kunt je beginnen met een droge pan als uw gemalen vlees een hoog gehalte aan vet bevat, of een kleine hoeveelheid boter, olie of plantaardige pan spray gebruiken om te voorkomen dat het vlees kleven. Verwarm de pan op matig-hoog vuur en voeg de hamburger, dan het vuur lager en kook het voor 2 tot 3 minuten aan de ene kant of totdat een bruin gekarameliseerde korst ontwikkelt. De top seizoen dan spiegelen van de hamburger en cook nog eens 2 tot 3 minuten aan de andere kant. Seizoen de tweede zijde van de vermindering van de warmte en blijven koken totdat sappen duidelijk en geen roze kleur blijft lopen. Serveer de Hamburger onmiddellijk, of houd die het bedekt met een pan deksel of aluminium folie tot klaar om te serveren.

Oven koken

In tegenstelling tot pan-frying hebt koken een hamburger in de oven u de optie van het gebruik van een lade te vangen de drippings. U kunt de burger op een rek in een andere pan plaatsen of gebruik een oven vleeskuikens pan dat is samengesteld uit een slotted bovengedeelte en een onderste pan te vangen van de hete vetten. Een andere truc is om rollen een sectie van aluminiumfolie strak en de uiteinden samen te voegen in een cirkel die iets kleiner is dan de grootte van de burger. Plaats de folie op de pan en de burger op de top van het ring, en bakken voor 10 tot en met 16 minuten op 475 graden F. Cooking de hamburgers op deze manier is ideaal voor gemalen vlees dat een hoog vetgehalte hebben.

Vormgeven van de pasteitjes

Hoe mals en sappig uw Hamburger is veel hangt af van hoe je het verwerkt tijdens het vormgeven. Vermijd smashing de vezels van het vlees of de toetsen naar beneden op een teller of snijplank. In plaats daarvan, houd het vlees licht en vorm het zachtjes in een patty, op licht te drukken om te voorkomen dat het uit elkaar valt en het opbouwen van de randen een beetje hoger is dan het midden. Als u het koken in een koekepan, geen druk naar beneden op het vlees, zoals dit perst uit alle de sappen die de burger haar smaak en tederheid geven.

Hamburger variaties

Terwijl de hamburgers gemaakt vanuit ieder type van gehakt en gekruid alleen met zout en peper hebben hun beroep, wees niet bang om dingen omhoog pep met extra smaakstoffen zoals kruiden, specerijen, kruiden groente die zijn knoflook, uien, paprika en/of sauzen zoals Worcestershire, soja of Tabasco. Het bedrag van kruiderijen baseren op een pond van gemalen vlees, en niet overdrijven, als bepaalde kruiden, zoals rozemarijn, basilicum en koriander kan gemakkelijk overweldigen. Als verse knoflook, uien of pepers, snij ze fijn en meng ze goed in het vlees voor maximale smaak distributie. Pan-Fry of de hamburgers gebraden, als je normaal zou en als de eiwit-onderdeel van een maaltijd of op broodjes met kaas, gesnipperde sla, gesneden uien, gesneden tomaten, of de traditionele mosterd, relish en ketchup dienen.

Voorzorgsmaatregelen betreffende veiligheid

Terwijl sommige instructies voor koken en de culinaire professionals koken grond vlees aan verschillende graden van de doneness op basis van voorkeur, het partnerschap voor de voedselveiligheid en onderwijs sterk adviseert raden dat alle vlees gemalen of grond vlees mengsels moeten worden gekookt tot een inwendige temperatuur van ten minste 160 graden van F, om te voorkomen dat de verspreiding van bacteriƫn die kunnen worden overgebracht tijdens het slijpen.

Waarschuwingen

  • Vermijd persen naar beneden op de hamburgers met de spatel. Dit duwt alleen de sappen uit de hamburger, uitdroging van het vlees.

Tips

  • Controleer de hamburgers met een vlees thermometer voor een goede lezing. Zeldzame hamburgers zullen moeten een inwendige temperatuur van 140 graden Fahrenheit in het midden; middellange hamburgers, 160 graden; goed gedaan hamburgers, 175 graden.

gerelateerde artikelen