Hoe de behandeling van bipolaire wanorde natuurlijk

January 4

Volgens Dr. Mark Dombeck lijden twee miljoen Amerikanen aan een vorm van bipolaire stoornis, een aandoening die doorgaans rond de leeftijd van 20 ontstaat. Het is een terugkerende, chronische aandoening, die is over het algemeen behandeld met medicijnen. Echter, voor degenen die liever natuurlijke behandeling, opties zijn beschikbaar om te helpen u bij het beheren van uw conditie. Opgemerkt moet worden dat deze methoden niet effectief voor iedereen zijn kunnen en eerst met uw arts moeten worden besproken.

Stap 1

Ontwikkel uzelf. Leren zo veel als je kunt over bipolaire zal helpen dat u herkennen de symptomen in jezelf, voorbereid waardoor je beter om te gaan met hen.

Stap 2

Maak een grafiek van de stemming. Uw emoties zijn misschien de beste indicatie van een hangende aflevering. Deskundigen suggereren dat elke persoon die lijden aan bipolaire lijdt aan specifieke triggers of waarschuwingsborden. Maken van een grafiek van de stemming zal u erkennen precies wat deze triggers zijn terwijl je merkt een patroon dat zij wellicht helpen. Houden dagelijks een logboek bij van je emoties, de hoeveelheid slaap die u de vorige avond, wijzigingen in weer (dit kan leiden tot een aflevering), geschillen die u hebt gehad met een vriend, collega of familie lid en financiƫle benadrukt die u grond kan worden ontvangen. Als u een aflevering ondervindt, die zo goed opnemen. Bekijk uw grafiek regelmatig om wijzigingen in uw humeur correleren met specifieke incidenten; na verloop van tijd zult u weten wat de oorzaak van deze wijzigingen.

Stap 3

Zoek contact. Isolement leidt tot eenzaamheid, dat alleen bipolaire wanorde slechter maakt. Ter bestrijding van dit en helpen in uw zelf-behandeling, reiken aan vrienden en familieleden die u voor ondersteuning, vertrouwen kunt vooral wanneer u het gevoel alsof een aflevering aan de horizon is. Deelname aan een bipolaire ondersteuning groep kan ook helpen als het kan van nog grotere bijstand om te praten met anderen delen dezelfde problemen en je gevoelens.

Stap 4

Wijzig uw dieet. Bewerkte voedingsmiddelen en voedingsmiddelen met geraffineerde witte bloem met fruit, groenten en gehele korrels gemaakt om te helpen verbeteren van uw conditie, hoge koolhydraten voedingsmiddelen zoals chocolade, vervangen. Levensmiddelen met een hoog in koolhydraten kunnen crashes veroorzaken in uw stemmingen. Ook het verhogen van uw dagelijkse inname van het omega-3 vetzuur kan helpen verminderen het aantal stemmingswisselingen hebt. Dit is niet alleen gevonden in aanvulling vorm, maar ook in voedingsmiddelen zoals zalm, makreel, heilbot, lijnzaad, sojabonen en walnoten.

Stap 5

Oefening dagelijks. Regelmatige lichaamsbeweging kan helpen verminderen het aantal depressieve episoden die u ondervindt door het vrijgeven van uw feel good hormonen zoals dopamine en serotonine. Streven naar 15 tot 30 minuten per dag wandelen of een andere vorm van aƫrobe oefening die u genieten.

Waarschuwingen

  • Als gevolg van de ernst van bipolaire wanorde en de gevolgen die het op je leven hebben kan, u moet niet stoppen met het gebruik van medicijnen tenzij onder de hoede van uw arts. U moet ook het hervatten van medicijnen als u of iemand dicht bij je realiseert uw symptomen zijn niet beter of steeds slechter.

Tips

  • Vermijd het nuttigen van alcohol en illegale drugs van de straat als deze alleen leiden episoden van manie en depressie tot kunnen terwijl uw emotioneel evenwicht verstoren.
  • Spreken met uw arts over eventuele medicatie die u neemt. Sommige antidepressiva kan manic episoden, mogelijk bepaalde over-the-counter medicatie zoals koude medicijnen en eetlust suppressants.

Wat die u nodig hebt

  • Stemming grafiek
  • Een stemming uit elkaar: Depressie, manie en andere uitingen van het zelf
  • Omega-3

gerelateerde artikelen