Dingen die tieners voelen ons verantwoordelijk

November 22

Dingen die tieners voelen ons verantwoordelijk

Terwijl uw tiener zeuren kan als je hem vragen te nemen uit de prullenmand, is bevordering van verantwoordelijkheid een belangrijk onderdeel van het ouderschap en prepping uw tiener voor de echte wereld. Verantwoordelijkheid is de eigenschap waardoor andere waardevolle eigenschappen, zoals onafhankelijkheid, hard werken en positieve beloningen, tot stand gekomen. Als uw tiener is ontbreekt in de verantwoordelijkheid-afdeling of een beetje meer ruimte verlangen, manieren vinden om te bevorderen zijn gevoel voor verantwoordelijkheid dat leren andere lessen over positief gedrag, uw ouder-kindrelatie en een succesvolle overgang naar volwassenheid.

Vertrouwen

Uw tiener verdient uw vertrouwen totdat ze iets doet om uiteindelijk breken die band van vertrouwen. Wanneer u uw tiener haar klusjes doen vertrouwt, komen binnen bij de avondklok of gebruik van haar mobiele telefoon verstandig, zegt dat je denkt dat ze verantwoordelijk genoeg dat om haar dagelijkse leven en de dingen die je van haar vragen is.

Wat meer is, vertrouwen schept een gevoel van kameraadschap tussen uw tiener wanneer je haar laten zien dat je op dezelfde pagina en werken aan hetzelfde doel, neemt nota van de Iowa State University coƶperatie extensie. Vertrouwen is echter een stuk als een set van bouwstenen: wanneer ze tuimelen, u moet opbouwen vanaf nul.

Keuzes

Hoe ouder je tiener krijgt, hoe meer hij streeft ernaar om zijn eigen persoon. Hij beschouwt zijn eigen gedachten, meningen en gevolgen voor het maken van een keuze, die u vervolgens moet respecteren. Voortdurend vragen uw tiener keuzes of erger, leert maken van al zijn besluiten voor hem dat u hem om te kiezen van de juiste weg niet vertrouwt. In plaats daarvan, is de verantwoordelijkheid gebouwd wanneer u keuzes bespreken, maar uiteindelijk laat uw tiener beslissen wat hij wil.

Onafhankelijkheid

Uw tiener werkt om te krijgen van haar onafhankelijkheid, of zij dit doet door het verwerven van haar rijbewijs of landing een nieuwe baan. Maak je geen zorgen - het betekent niet dat ze is niet langer uw meisje. Het betekent gewoon dat ze de natuurlijke beleeft trekken weg die optreedt als ze ouder wordt. Zodat uw tiener mogelijkheden voor onafhankelijkheid maakt haar verantwoordelijkheid voor haar eigen acties, gedachten en gevoelens. De vangst is dat met positieve onafhankelijkheid negatieve ervaringen komt--zoals betrappen tot een slechte rang in math zonder dat u de intensivering in om te bemiddelen. Nog steeds, zelfs negatieve ervaringen een positieve uitwerking kunnen hebben op uw tiener verantwoordelijkheid.

Betrokkenheid

Groepen, clubs en teams zijn alle een essentieel onderdeel van uw tiener ontwikkeling. Volgens een studie gepubliceerd in een 2009 editie van "De ontwikkeling van het kind", tieners die deel van clubs en groepen uitmaakten zagen zichzelf als verantwoordelijker, verschuldigd aan hun verplichtingen tot de grotere groep en het werk betrokken. Clubs en teams zijn een uitstekende manier om te leren van uw tiener te denken van meer dan alleen zichzelf--een van de enorme verschillen tussen een verantwoordelijk en een onverantwoord tiener.


gerelateerde artikelen