Levensmiddelen & dranken aan Detox van het lichaam

November 13

Levensmiddelen & dranken aan Detox van het lichaam

Net zoals bepaalde voedingsmiddelen toxine aan het lichaam toevoegt, kunnen andere voedingsmiddelen en dranken verwijderen van onzuiverheden. Gebruik tijdens een detox, verse sappen en biologische voeding vrij van chemicaliën en schadelijke pesticiden. Blijft de focus op een gezonde, natuurlijke proces van zuivering verhoogd van vloeistoffen en grotere eliminatie. De totale voedselinname moet lichter dan normaal.

Voedsel

Voedingsmiddelen aan detox van het lichaam zijn niet noodzakelijkerwijs dagelijks voedsel. Sommige voorkeur voedsel het lichaam detox omvat groene bladgroenten, wortelgewassen, pompoenen, groenten en volle granen. Als biologische verse groenten en fruit niet dadelijk beschikbaar zijn, was het product grondig te verwijderen van pesticiden vanaf het oppervlak. Toevoegen voor verscheidenheid en toegevoegde smaak, verse kruiden, tauge, blauw - groene algen en spirulina. Vermijd gehydrogeneerde vetten en oliën, gebakken goederen, suiker en vlees, met name orgaanvlees. Volgens het tijdschrift van de "Fitness", elimineren "overmatig suiker, ongezonde vetten (boter, gefrituurd voedsel, verzadigd vet, Crisco, vette vlees), bewerkte voedingsmiddelen (dingen die afkomstig zijn uit dozen of hebben van chemische stoffen), kunstmatige zoetstoffen, en buitensporige eiwit (die is hard op het spijsverteringsstelsel)."

Dranken

Tijdens een detox is verse, gezuiverd water de eerste drank van keuze. Water moet maken het merendeel van de vochtinname. Volgens leren jezelf Detox, moeten degenen die een reinigende detox willen 1,5 liter water drinken elke dag van de detox. Daarnaast zijn sommige kruidenthee aanvaardbaar tijdens de detox, zoals kamille, pepermunt, melisse, brandnetel, gember, citroen en paardenbloem. Zelfgemaakte vers fruit en plantaardige dranken, in plaats van de aankoop van standaard, gepasteuriseerde groenten en fruit drankjes drinken of drinken van mengsels. Drankjes kunnen opnemen fruit smoothie combinaties zoals vers geperst sinaasappelsap, verse aardbeien en de helft van een banaan opgewervelde in een blender. Het toevoegen van een verse muntblad om te helpen bij de vertering en de zuivering. Bovendien, is"beperken of elimineren van alcohol ook een belangrijke factor, en het drinken van meer water (die helpt beteugelen eetlust) ook aanbevolen wordt," volgens Science Daily.

Drinken van combinaties

Voor de eerste detox drank van de dag, 1 tbsp. biologische appel cider azijn in een glas gefilterde warme water te plaatsen. Als de smaak is te bitter, raadt de auteur van het leren zelf Detox, een kleine hoeveelheid honing, die niet de eigenschappen van de ontgifting van de azijn zal afnemen. Knijp het SAP van een verse citroen in een glas warme gefilterde water als alternatief. Dit is een juiste reinigende drank voor het eerste ding in de ochtend ook. De citroensap helpt voor het spoelen van de gifstoffen uit de lever. Overwegen kammen van de organische cider azijn met de citroensap in warm water, indien gewenst.


gerelateerde artikelen