How to Cook Rice voor kook-in-tas

July 7

How to Cook Rice voor kook-in-tas

Kook-in-a-bag rijst is een gemakkelijke, neen-muss, geen-gedoe manier voor te bereiden van rijst. U moet niet ongerust maken over het meten van uw rijst of over uw rijst vast komen te zitten in de pan. U kunt bereiden kook-in-a-bag rijst op de top van de kachel of in de magnetron. Kooktijden en de hoeveelheid water die u wilt gebruiken kunnen verschillen, afhankelijk van het merk. Gebruik minder water en het verminderen van de kooktijd zal resulteren in een steviger rijst. Als u wilt dat een zachte rijst, voeg meer water en verhogen de kooktijd.

Fornuis-Top voorbereiding

Stap 1

How to Cook Rice voor kook-in-tas

Breng je water aan de kook in een middelgrote pan op matig hoog vuur.

Stap 2

How to Cook Rice voor kook-in-tas

Een pakje kook-in-a-bag rijst in het kokende water onderdompelen. Gedurende 8 tot 12 minuten koken, ontdekt. De rijst is klaar wanneer het soezen omhoog en alle ruimte in de zak neemt.

Stap 3

How to Cook Rice voor kook-in-tas

Gebruik een vork of de Tang te verwijderen van de zak van de steelpan. Voorzichtig opengesneden de zak met een schaar en dienen.

Magnetron voorbereiding

Stap 1

How to Cook Rice voor kook-in-tas

Plaats de water en rijst in een grote glazen van de magnetron veilig kom. Dek het af met plasticfolie of een deksel.

Stap 2

How to Cook Rice voor kook-in-tas

Plaats de kom in de magnetron en hoge 10 tot 15 minuten doorkoken. Houd een oogje op de rijst. Het is klaar als het vult de ruimte in de zak.

Stap 3

How to Cook Rice voor kook-in-tas

Verwijder de kom uit de magnetron met een pannenlap of oven mitt. Giet het water in de afvoer. Zorgvuldig de rijst packet opengesneden en serveer.

Waarschuwingen

  • De rijst zal worden warm wanneer u het uit de kachel of de magnetron verwijdert. Zelfs nadat u de zak uit de pan of kom verwijdert, blijft het ademen van de stoom. Worden zeer voorzichtig met het snijden open de zak en gieten uit de inhoud om te dienen.
  • Het gebruik van kook-in-a-bag rijst in een rijstkoker of snelkookpan is niet aanbevolen.

Tips

  • Overwegen het kiezen van bruin kook-in-a-bag rijst over wit. Witte rijst is een geraffineerd graan, waardoor dat haar vezelig buitenste bekleding--de zemelen--werd verwijderd door middel van frezen. De zemelen bevat de meeste van de korrel van de vezel, evenals vitaminen en mineralen. Bruine rijst, een volkoren, nog steeds heeft zijn zemelen en als zodanig wordt beschouwd als een gezondere keuze.
  • Vermijd buitensporige boter en zout toe te voegen aan uw rijst. Boter is hoog in verzadigde vetten, die verhogen kunnen uw LDL, of slecht, cholesterol, leiden tot hart-en vaatziekten. Je moet ook proberen te beperken uw Natrium inname tot 1.500 milligram per dag te verminderen uw risico op hart-en vaatziekten, volgens de American Heart Association. Gewoon 1 eetlepel zout bevat 2.300 milligram natrium.

Wat die u nodig hebt

  • Middelgrote pan of grote magnetron-safe glazen kom
  • 4 kopjes water (of zoals aangegeven op de verpakking)
  • 1 pakje kook-in-a-bag rijst
  • PANNENLAP
  • Schaar

gerelateerde artikelen