Oefeningen ter verbetering van de kwaliteit van de slaap en een zwakke lever

February 10

Oefeningen ter verbetering van de kwaliteit van de slaap en een zwakke lever

Leverproblemen kunnen veroorzaken allerlei slaapproblemen, met inbegrip van slapeloosheid, vermoeidheid, oversleeping en overdag, volgens hepatologist Melissa Palmer. Goede oefening kan, echter de kwaliteit van uw slaap verbeteren en verbetering van de leverfunctie. Raadpleeg uw arts, maar voordat u begint met een nieuwe fitness routine, en vragen als dieetveranderingen en medicatie uw lever voorwaarde en de kwaliteit van leven kunnen verbeteren.

Lever en slaap

Een assortiment van voorwaarden, met inbegrip van hepatitis en vette lever syndroom, kan leiden tot een zwakke lever. Sommige endocriene problemen zoals schildklier ziekte, anemie en hormonale onevenwichtigheden kunnen ook bijdragen aan lever dysfunctie of worden veroorzaakt door het, volgens Palmer. Palmer wijst erop dat veel van deze voorwaarden leiden moeite slapen tot kunnen. Schildklier ziekte, bijvoorbeeld, kan leiden tot gevoelens van traagheid of slapeloosheid en rusteloosheid. Pijn van ernstige leverproblemen kan ook bijdragen tot problemen slapen.

Voordelen van oefening

Na verloop van tijd, oefening vermindert de kracht die nodig is om de pomp bloed aan uw organen, dat is waarom Volksgeschiedenis pols en bloeddruk zijn vaak lager wanneer ze vaak oefenen, volgens "biologie: leven op aarde met fysiologie." Als u een lever aandoening hebt, betere omloop kan het gemakkelijker maken voor uw lever goed kan functioneren, en sommige lever aandoeningen--zoals vette lever ziekte--zijn rechtstreeks voordeel oefening. Zowel aërobe en weerstand opleiding kan verminderen de hoeveelheid vet in de lever in individuen die vette lever ziekte hebben. Oefening kan slapeloosheid verder verbeteren door het vrijgeven van endorfine en het branden van het stress hormoon cortisol. Omdat langdurige oefening ook uw pols en bloeddruk vermindert, kan het gemakkelijker zijn voor je lichaam om te ontspannen. Als oefening direct lever voorwaarden verbetert, kan het helpen om slaapproblemen die een bijproduct van deze ziekten te voorkomen.

Exercise Tips

Oefening is het meest effectief is op de verbetering van slapen wanneer je doen in de ochtend, volgens "biologie: leven op aarde met fysiologie." Terwijl uw doel zijn moet om uit te oefenen gedurende 30 minuten per dag, vier tot zes keer per week, bouwen langzaam naar het bereiken van dat doel. Als u een lever aandoening hebben of overgewicht, is het beste om te beginnen met lage-intensiteit oefening. Drink veel water, zowel vóór als na uw fitness-routine, en stoppen met wat je doet als je geen pijn tijdens het sporten ervaren.

Hoe te oefenen

Aërobe oefening is het meest effectief op het verbeteren van de slaapkwaliteit van uw, volgens een studie uitgevoerd door Giselle S. Passos van de federale universiteit van Sao Paulo in Brazilië. Focus op low-impact aërobe oefening zoals wandelen, joggen of fietsen. Krachttraining--essentieel voor gebouw spieren en de stofwisseling van het toenemende--is ook belangrijk en zal niet interfereren met uw slaap als gedaan in de ochtend.


gerelateerde artikelen