Hoe het verhogen van de calorieën om gewicht te verliezen

January 11

Hoe het verhogen van de calorieën om gewicht te verliezen

Honger-modus doet zich voor als je te weinig eet. Wanneer u uw totale calorietelling teveel verminderen, slaat je lichaam eigenlijk om het even wat die je eet, veroorzaakt verlies van het gewicht om te stoppen of te vertragen aanzienlijk. Om dit te verhelpen, moet u meer eten. Hoewel dit tegenstrijdig lijkt misschien, eten houdt je metabolisme gaat en zal daadwerkelijk versnellen het tarief waartegen je gewicht verliezen.

Stap 1

Gebruik een calorie calculator zoals beschikbaar op de website van gratis dieet om te schatten hoeveel je zou moeten eten. Kies Basal Metabolic Rate op oefening niveau. Het nummer krijg je als het resultaat is de minimale hoeveelheid calorieën die je moeten eten zou om te houden van uw lichaam werkt op hoogste capaciteit. Je doel is om ervoor te zorgen dat je niet onder dat minimum vallen.

Stap 2

Gebruik een voedsel-database of een online Voedingsschema voor het bijhouden van uw calorieën en zorg ervoor dat je eet minimaal. De meeste databases kunt u zoeken naar het voedsel dat je normaal eet zodat kunt u bijhouden van verbruikte calorieën. U kunt houden een notebook met uw voedselinname of zoekt u een online dagboek de gegevens in te voeren.

Stap 3

Verhoog uw calorietelling als u te weinig heb gegeten. Het toevoegen van voedingsmiddelen die zorgen voor calorieën maar ook voedingsstoffen. Bijvoorbeeld pindakaas is gezond (onverzadigde) vet en is een betere optie dan rood vlees of full-vet zuivelproducten. Fruit bieden meer calorieën dan groenten, dus zorg ervoor dat ze een deel van uw dieet.

Stap 4

Zorg ervoor dat u geen maaltijden overslaan. Vaak eten houdt je stofwisseling op volle snelheid werken. Eten vaak ook besturingselementen hunkeren naar, dus terwijl u zal het eten van meer, u zult ook zijn minder waarschijnlijk te hunkeren suikerhoudende, vetrijke hapjes die tegen je werken kunnen wanneer het proberen om gewicht te verliezen. Als algemene regel, streven naar het eten elke drie tot vier uur.

Stap 5

Het verhogen van uw voedselinname als u een oefenprogramma start. Het basaal metabolisme is van toepassing op een sedentaire persoon, dus als u regelmatig uit te werken, u moet meer om te voorkomen dat uw lichaam ingaan hongerdood modus te eten. U kunt de dezelfde rekenmachine gebruiken om vast te stellen hoeveel is het minimum bedrag dat u moeten afhankelijk van hoe veel eten zou en hoe vaak u oefenen.


gerelateerde artikelen