Hoe om gewicht te verliezen door het eten van groene bonen

December 25

Hoe om gewicht te verliezen door het eten van groene bonen

De green bean is een veelzijdige groente die zowel laag in vet en rijk aan voedingsvezels. Als u probeert om gewicht te verliezen, kan groene bonen toe te voegen aan uw dieet essentiële voedingsstoffen bepalen zonder toevoeging van overtollige calorieën. Gelukkig, groene bonen gegeten kan worden ruwe, evenals gebruikt in gezonde gerechten zoals soepen en bijgerechten. Begrijpen hoe te integreren sperziebonen in uw plan van het gewichtsverlies kunt u genieten van deze plantaardige low-calorie, met laag vetgehalte.

Stap 1

Geniet van een gezond ontbijt met omelet van eiwit of een vetarme-quiche met vers geblancheerde groene bonen. Eten van een ontbijt en vezel-eiwitrijke waarin groene bonen kunt u voelen voller voor meer zodat u minder eten. Bovendien bent u minder waarschijnlijk te wenden tot gemaksproducten als snacks, omdat door het eten van ontbijt, je niet uitgehongerd door halverwege de ochtend.

Stap 2

Bereiden van één portie porties van uw favoriete magere dressing of dip in herbruikbare opslagtanks en koelkast. Enkele handenvol boontjes wassen en verwijder de stelen. Plaats elke dienst van de bonen in een kunststof sandwich zak of container en bewaar in de koelkast. Breng een container of twee van zowel de dressing of dip en de bonen met u voor een gezonde snack op het werk of school. Dit is een laag-vet, vezelrijk manier te voeden uw honger zonder significante hoeveelheid calorieën aan uw dieet toe te voegen.

Stap 3

Voeg gehakte of gehalveerde groene bonen salades tot hoofdgerechten toevoegen van textuur en smaak te verminderen van het aantal calorieën bij de maaltijd. Een 3/4 kopje verse sperziebonen bevat slechts 20 calorieën. Het gebruiken van groene bonen te rekken voedsel zoals aardappel gerechten en salades, kan het aantal calorieën die je eet terwijl het nog steeds het gevoel alsof je hebt gegeten volledig delen aanzienlijk verminderen.

Stap 4

Snack op verse groene bonen na het eten, in plaats van dessert. Voor een zoete touch, dompel de bonen in een vetarme honing mosterd dressing of dip. Sperziebonen in plaats van een hoge vet eten, is calorierijke dessert een goede manier om verhogen van uw vezel inname en houden u tevreden gevoel. Bovendien, is een portie of twee van groene bonen met dressing of dip beduidend lager in calorieën dan de meeste desserts. Voor een extra gastronomische touch, strooi er een eetlepel van gemalen amandelen over de groene bonen.

Tips

  • Neem contact op met uw arts alvorens belangrijke dieetveranderingen.

gerelateerde artikelen