Wordt uitgevoerd op een loopband slecht?

January 2

Wordt uitgevoerd op een loopband slecht?

Als het gaat om de uitoefening van de trends, is er een heleboel pluis te graven door als u wilt dat de feiten. Loopbanden zijn een onderwerp van de hot-knop onder de lopers, zowel voor hun voordelen en zwakke punten. Lopen op een loopband presenteert een paar problemen in vergelijking met andere aërobe oefeningen, zoals een enigszins onnatuurlijk lopende patroon. Loopbanden vertegenwoordigen nog steeds, een effectieve manier om te krijgen in een vaste cardiotraining zonder veel risico van verwonding.

Het goede nieuws

Lopen op een loopband is een veel voorkomende vorm van cardiovasculaire oefening voor mensen van alle fitnessniveaus. U moet streven naar het krijgen van ten minste 30 minuten lichaamsbeweging per dag zo vaak mogelijk, volgens de American Heart Association. Loopbanden bieden een makkelijk en relatief stressvrije manier om calorieën te verbranden, verminderen stress en beheren van chronische aandoeningen zoals hoge bloeddruk en cholesterol. U hoeft nooit te maken over milieu-omstandigheden beïnvloeden uw trainingsschema als u van een indoor loopband gebruikmaakt.

Het slechte nieuws

Outdoor lopende enthousiastelingen kunnen waarschuwen u loopbanden wegblijven omdat zij een onnatuurlijke manier van bewegen vertegenwoordigen. Aangezien de rubber band in wezen je voeten onder u trekt wanneer u uitvoert, moet u niet duwen uit zo veel voor het genereren van voorwaartse impuls. Dit beïnvloedt uw gang en voet staking patroon, dat kan invloed hebben op uw gewrichten als je gewend bent te lopen met een natuurlijke gang buitenshuis. Onderzoek is over het algemeen geen uitsluitsel geven als het gaat om het bepalen al dan niet loopbanden zijn beter voor je gewrichten dan track waarop wordt uitgevoerd.

Optimale hellingshoek

Hoewel wordt uitgevoerd op een loopband kan niet de ideale manier om met goede vorm of ritme worden uitgevoerd, kunt u een paar aanpassingen te simuleren een natuurlijker lopende patroon. Verhoging van de hellingshoek licht naar 1 procent zal stimuleren uw inspanning en meer nauw vertegenwoordigen buiten lopen. Bovendien, zal zich te concentreren op de goede houding door houden uw bovenlichaam recht en de landing met je voeten direct onder uw centrum van de zwaartekracht je voelen zich meer comfortabel aan de riem.

Omhoog mengt het

Ongeacht waar u beslist om uit te voeren, zal de herhaalde effecten van het loopvlak op je enkels, de knieën en de heupen oplopen na verloop van tijd leidt tot stress van verwondingen, variërend van kleine stammen voor fracturen haarlijn. Gewoon door het mengen van uw routine van cardio kunt u overmatig gebruik letsels voorkomen. Aërobe oefeningen zijn niet beperkt tot het joggen; u kunt zwemmen of de fiets voor een spin te verminderen van de impact op uw gewrichten en geef uw vermoeide voeten rust te nemen.


gerelateerde artikelen