Hoe snel kan een persoon 250-pond verliezen 10 pond?

December 28

Hoe snel kan een persoon 250-pond verliezen 10 pond?

10 kg te verliezen is een zeer uitvoerbaar doel, en is er een die vrij snel kan worden bereikt als je 250 kg weegt gewicht-verlies doelen instellen in stappen van 10 pond kan helpen uw verblijf gemotiveerd, want je waarschijnlijk bent aan dit doel in een redelijke hoeveelheid tijd. In feite, als je een gezond dieet volgen en oefening plan, kunt u verliezen 10 kg in vijf weken tijd.

Calorieën

Een 250 pond vrouwelijke whos matig actieve moet ongeveer 2.050 calorieën elke dag onderhouden van haar gewicht, volgens «««MayoClinic.com, terwijl een man 250 pond ongeveer 2.450 calorieën moet. Dit betekent dat als u 250 kg weeg je 500 calorieën per dag van dat bedrag te verliezen van 1 pond per week moet snijden. Als u wilt verliezen wordt meer dan 1 pond per week, snijden calorieën onder 1.200 niet aanbevolen, dus je kan nodig zijn om te oefenen meer.

Oefening

Als je 250 kg weegt, kan je dat oefenen kan moeilijk, omdat uw rug en knieën kunnen u problemen geven. Dit betekent niet dat je moet opgeven, echter. Krijg in de gewoonte te gaan voor een uur durende wandeling elke dag, zoals dit zal een extra 450 calorieën per dag verbranden als je op een stevige 4 mijl per uur tempo loopt. Als een uur te lang is, start met minder tijd, en langzaam werk je weg omhoog. Of u kunt zwemmen of fietsen--twee activiteiten die gemakkelijker op de gewrichten zijn. 500 calorieën per dag door middel van oefening te verbranden, en u zult een extra pond drop elke week.

Dieet

Om calorieën te snijden door 500 calorieën per dag en niet verliezen op voedingsstoffen, een breed scala aan groenten en fruit te eten. Kies kleurrijke degenen voor de maximale voedingswaarde en wegblijven van meer calorie zetmeelrijke groenten, zoals aardappelen en maïs. Vul op mager eiwit ook. Vervang geraffineerd meel en rijst voor volle granen zoals tarwe bessen, havermout en bruine rijst. De vezel die deze hele korrels bevatten, samen met dat geboden door de groenten, zullen helpen om te voldoen aan uw eetlust.

Waarschuwing

Probeer niet te verliezen van meer dan 2 kg per week, omdat snel afvallen niet veilig is. Extreme diëten kunnen leiden tot ondervoeding en ertoe leiden dat u te snel het verliezen van uw motivatie om te vermageren. Wanneer je te snel gewicht verliezen, bent u vaak gewoon verliezende water gewicht, of erger nog, spier. Sinds het spier helpt om te houden van uw metabolisme neuriën, is elke spier verlies tijdens het dieet waarschijnlijk rebound gewichtstoename veroorzaken wanneer u uw regelmatige eetgewoonten hervat.


gerelateerde artikelen