Verhoogde hartslag & hypertensie

November 20

Verhoogde hartslag & hypertensie

Wordt gediagnostiseerd met hypertensie of hoge bloeddruk, is niet ongewoon. Bijna een derde--zijn 32 procent--van de Amerikanen over de leeftijd van 20 hypertensieve, volgens 2009 statistieken van de Centers for Disease Control and Prevention. Met hoge bloeddruk kunnen zowel een oorzaak als een gevolg van andere gezondheidsproblemen. Hoewel veel mensen geen symptomen hebben, treedt u hartslag onregelmatigheden die het signaal van een abnormale bloeddruk-niveau.

Begrip hypertensie

Uw bloeddruk is gebaseerd op de hoeveelheid bloed uw hart pompen en de kracht op de arteriële muren. Uw bloeddruk wordt uitgedrukt in twee getallen: de systole en de diastole. De systolische lezing--het hoogste aantal--is een maat voor de druk als uw hart klopt. De diastolische nummer verwijst naar de druk wanneer uw hart in rust tussen beats. Normale bloeddruk is onder 120/80 mm Hg; echter, het is ideaal om een bloeddruk onder 115/75 mm Hg. hypertensie wordt gediagnostiseerd wanneer uw druk 140/90 mm Hg is of hoger.

Hartslag en bloeddruk

Met een verhoogde hartslag betekent niet dat je hoge bloeddruk. Uw hartslag versnelt wanneer u zich bezig met fysieke activiteit, zodat er meer bloed naar de spieren in uw hele lichaam wordt gepompt. Je bloeddruk stijgt niet aanzienlijk als gevolg van het proces als u gezond bent. In feite, kan uw hartslag verdubbelen en nog steeds niet leiden tot een verhoging van de grote bloeddruk, volgens de American Heart Association. Hebben van een aritmie kan echter leiden tot een snelle hartslag en hartslag onregelmatigheden. Zowel hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten kunnen ertoe leiden dat het ontwikkelen van deze hartkloppingen.

Gezondheidsrisico 's

Raadpleeg uw arts als u voortdurend met een verhoogde hartslag of onregelmatige hartslagen. Verlaten van hypertensie onbehandeld is een ernstige bedreiging voor uw gezondheid. Het is van invloed op hoe uw hersenen, ogen en nieren functie. Met hoge bloeddruk verhoogt het risico van het hebben van een hartaanval, aneurysma of beroerte. Terwijl een aritmie vaak niet gevaarlijk op zich is, kunnen de gevolgen ervan voor het hart levensbedreigende in sommige gevallen. Onregelmatig kloppend kan beïnvloeden hoe uw hart pompt bloed, wat leidt tot de ontwikkeling van bloedstolsels. Langdurige dysfunctie als gevolg van een snelle hartslag kan leiden tot hartfalen.

Behandelingsmethoden

Beta blocker medicijnen worden gewoonlijk voorgeschreven voor de behandeling van hypertensie. Ze verminderen de druk op je hart door de bloedvaten te openen en te vertragen uw hartslag. Andere behandelingsopties omvatten calcium kanaal-blokkers, diuretica en andere geneesmiddelen die uw bloedvaten te ontspannen. Veranderingen in uw levensstijl zijn ook essentieel voor het beheren van bloeddruk. Uw arts zal waarschijnlijk het bespreken van het belang van regelmatige lichaamsbeweging, het eten van een gezond dieet weinig zout en overtollige gewicht te verliezen. U moet ook stoppen met roken als er hypertensie.


gerelateerde artikelen