Dermatoloog aanbevolen huid zorg lijnen

September 3

Dermatoloog aanbevolen huid zorg lijnen

Met de cosmeceuticals markt geschat geschiedde 17,2 miljard dollar dit jaar, kan de duizelingwekkende matrix van huidverzorging producten beschikbaar verwarrend zijn. New York University dermatoloog die Mary Ellen Brademas wordt toegevoegd dat het gebrek aan strenge gepubliceerde wetenschap op cosmetica maakt het moeilijk om te bepalen hoe al die producten werken. Dit is een van de redenen waarom dat zoveel vrouwen dermatologen voor advies rekenen. Complicerende zaken is het feit dermatologen niet altijd eens over de beste producten, en sommige artsen alleen bevorderen producten die ze verkopen. Een goede plek om te beginnen, dan zijn de merken die lijken aan te bevelen het vaakst.

Aveeno

Het Aveeno bedrijf bestaat al sinds 1945 en de Mayo Clinic was de eerste klant van het merk voor zijn hydraterende Bad additief. De artsen van Dermatologie Associates in Tinley Park (Illinois), omvatten Aveeno heldere teint schuimende Cleanser, zuiveringen Pads, positief stralende Moisturizer en Ultra-kalmerende Moisturizer onder de producten die zij voor hun patiënten met acne-gevoelige huid aanbevelen. De Amerikaanse Academie van Dermatologie geschonken hun Seal of Approval op twee sunblocks van de Aveeno, onder de weinige producten die aanwijzing gegeven.

Cetaphil

Cetaphil is een van de meest aanbevolen reinigingsmiddelen door artsen, met name voor patiënten met huidaandoeningen en ziekten zoals rosacea, eczeem of dermatitis. Cetaphil producten zijn over het algemeen niet-comedogeen, wat betekent dat ze niet verstoppen poriën, en vrij van geuren, parabenen, lanoline en minerale olie, ingrediënten die gevoelige huid kunnen verergeren. Cetaphil reinigingsmiddel en crèmes hebben gekregen awards door de nationale vereniging van het Eczema en de huid kanker Stichting riep Cetaphil de UVA/UVB Defense SPF 50-zonnebrandcrème voor speciale onderscheidingen.

Neutrogena

Neutrogena de producten zijn meestal niet-comedogeen, hypoallergeen en geur-vrij, waardoor ze uitstekende keuzes voor de meeste huidtypes. De Kansas universitair medisch centrum van de dermatoloog gids voor cosmetica beveelt Neutrogena de Non-drogen Cleansing Lotion als een eerste keuze voor gezicht reinigingsmiddel. New York City dermatoloog Arielle Kauvar onderschrijft Neutrogena Ultra Pure droog-Touch Sunblock SPF 70 met Helioplex voor haar vermogen om het blokkeren van zowel UVA en UVB stralen.

Olay

Olay heeft verschillende producten die bevatten geen zeep, oliën, kleurstoffen of geurstoffen, evenals wordt pH in evenwicht is gebracht om te helpen de huid haar natuurlijke vocht behouden. Het gezicht en de huid Center op de Universiteit van de Mississippi en de Tinley Park Dermatologie Associates hebben verschillende Olay producten op hun aanbevolen lijsten, en Dr. Kauvar onderscheidt van Olay totale effecten 7-in-1 anti-aging Nourishing Cream reinigingsmiddel. In een februari 2010 nummer van de British Journal of Dermatology, was Olay Professional Pro-X regime in vergelijking met een oplossing van de tretinoïne 0,02 procent in een klinische proef en vond ter verbetering van het uiterlijk van het gezicht lijnen en rimpels, evenals de recept-regime.


gerelateerde artikelen