Salie thee & zwangerschap

April 1

Salie thee & zwangerschap

Als een aanstaande moeder, kan je nadenken over de veiligheid van het drinken van kruidenthee tijdens uw zwangerschap. Meestal gebruikt om de smaak van culinaire gerechten, is Salie gebruikt als een kruidenmiddel voor verschillende gezondheidsvoorschriften voor eeuwen. Hoewel het kruid over het algemeen veilig is te consumeren tijdens de zwangerschap, geconcentreerde bedragen gevonden in thee en supplementen zijn mogelijk onveilige voor zwangere vrouwen. Raadpleeg uw verloskundige of arts voordat drinken Salie thee of elke andere kruiden thee tijdens de zwangerschap.

Voorgestelde voordelen

Salie is voor vele eeuwen gebruikt om een verscheidenheid van kwalen te behandelen. Mediterrane culturen gebruikt het kruid te verhogen vruchtbaarheid, geheugen verbeteren, verminderen van congestie tijdens het spenen en verlichten de symptomen van artritis. Voorstanders van Salie thee beweren dat het kruid werkt als een gorgelen voor hoest, keelpijn of laryngitis en angst en overmatig zweten kan behandelen. Meer wetenschappelijk onderzoek is noodzakelijk om te bepalen van de geldigheid van deze claims. Gebruik geen Salie thee te behandelen van deze voorwaarden tijdens de zwangerschap zonder eerst te raadplegen een deskundige zorgverlener.

Kruidenthee

Hoewel kruidenthee, zoals Salie thee, essentiële nutriënten, met inbegrip van ijzer, calcium en magnesium, leveren zij mogelijk niet geschikt voor consumptie tijdens de zwangerschap. Als een cafeïne-vrije drank lijkt kruidenthee een veilig alternatief voor niet-kruiden thee en koffie tijdens de zwangerschap. De zorg is echter geen cafeïne, maar het gebrek aan wetenschappelijk bewijs op kruidenthee en hun effecten op de foetale ontwikkeling. De Amerikaanse vereniging van de zwangerschap stelt dat kruidenthee gemaakt met geconcentreerde bedragen van het kruid als onveilig worden beschouwd en te worden tijdens de zwangerschap vermeden dient.

Mogelijke bijwerkingen

Salie thee, zoals andere kruidenthee of supplementen, kan bepaalde bijwerkingen veroorzaken. Gemelde bijwerkingen omvatten droge mond, ontsteking van de lippen en de mondelinge irritatie. Het consumeren van grote hoeveelheden van Salie thee kan ernstige bijwerkingen zoals buikpijn, duizeligheid en braken veroorzaken. In zeldzame gevallen, kunnen de hoge doses van het kruid beslagleggingen veroorzaken of schade aan de lever. Zoek onmiddellijk medische zorg als u ernstige bijwerkingen ondervindt.

Waarschuwing

Volgens de American Association van de zwangerschap, kan salie, wanneer verbruikt in geconcentreerde hoeveelheden, schadelijk zijn tijdens de zwangerschap. Meer wetenschappelijk onderzoek is noodzakelijk om de veiligheid en de werkzaamheid van Salie thee tijdens de zwangerschap. Vanaf de publicatie, zijn aanbevolen dosering van het kruid voor zwangere vrouwen niet vastgesteld. Vermijd Salie thee hebt u diabetes, nierziekten of epilepsie. Raadpleeg altijd uw arts voordat drinken van Salie thee.


gerelateerde artikelen