Calorieën in kaas Calzones

April 24

Calorieën in kaas Calzones

Hoewel kaas calzones neiging om minder calorieën dan pepperoni calzones bevatten, zijn ze niet laag-calorie maaltijd. Kaas is hoog in vet, dus calorieën maximaal snel kunt; Schakel voeding feiten nauw als u probeert om gewicht te verliezen.

Calorieën

Online voeding bron de dagelijkse plaat wordt uitgelegd dat een 364-g kaas calzone 840 calorieën bevat. Als u uw dieet op de voorgestelde inname van 2.000 calorieën per dag baseert, dan is deze calzone biedt 42 procent van je dagelijkse calorieën. Volgens Nutristrategy duurt meer dan twee uren van high-impact aerobics tot 840 calorieën verbranden.

Vet

Kaas calzones zijn hoog in vet. De dagelijkse plaat merkt dat een 364-g kaas calzone bevat 34 g calorieën, met 15 g verzadigd vet. De American Heart Association, waarschuwt dat verzadigd vet kan verhogen het risico van hart-en vaatziekten, en beveelt aan beperking van de dagelijkse inname tot 16 g.

Eiwit

Kaas calzones zijn ook rijk aan proteïne. De dagelijkse plaat merkt op dat één 364-g kaas calzone biedt 34 g eiwit. Eiwit is een essentiële voedingsstof die aanwezig is in elke cel in je lichaam, volgens de National Library of Medicine en de National Institutes of Health. De organisaties stellen voor 50 tot en met 65 g eiwit dagelijks consumeren.

Koolhydraten

Kaas calzones bevatten ook veel koolhydraten. De feiten van de voeding op de dagelijkse plaat er rekening mee dat één 364-g calzone bevat 101 g koolhydraten, die uw lichaam de voornaamste bron van energie.


gerelateerde artikelen