5 things die You Need to Know About oestrogeen en zure terugvloeiing

April 9

Zure Agony

Zure reflux, maagzuur, kortweg kan excrutiating pijn veroorzaken. Sommige patiënten hebben het genoemd wordt gestoken met een mes van de slager. De reizen van de pijn van uw maag tot je keel en zelfs in je rug kunnen worden ervaren. Wanneer de onderste oesofageale sluitspier of LES spier tussen uw maag en slokdarm per ongeluk opent, spatten maagzuur omhoog in uw slokdarm.

Vervreemde oestrogeen

Uw oestrogeenniveaus en zure terugvloeiing kunnen worden aangesloten. Oestrogeen verlies begint voor de meeste vrouwen in de menopauze. Wanneer de gemiddelde vrouw haar veertigste verjaardag loopt, beginnen oestrogeenniveaus te schommelen en uiteindelijk stoppen stijgt. Hormoon productieniveaus een algemene daling van voer en langzamerhand meer grillige. Sommige onderzoek suggereert dat het lage oestrogeenniveaus uw maag te produceren meer zuur van de maag, waardoor het risico en de gevolgen van zure terugvloeiing kunnen veroorzaken.

Het geval voor en tegen recept oestrogeen

Artsen kunnen proberen op te lossen het probleem van de lage oestrogeen/hoge maagzuren met voorschrift oestrogeen. De theorie is dat verhoging van oestrogeen in de menopauze of post-menopauzale vrouwen saldi de hormonen zowel de gastro-intestinale systeem en geeft als resultaat de zuurproductie van de maag naar normale niveaus. Echter ervaring enige een omgekeerde reactie op synthetische, voorschrift oestrogeen. Deze vrouwen die ze niet ervaren acid reflux symptomen totdat ze begonnen met het recept oestrogeen nemen. Dit schijnt om aan te geven dat het recept oestrogeen hun zure terugvloeiing veroorzaakt. Onderzoek is niet overtuigend over deze kwestie, en onderzoekers blijven bestuderen de link tussen oestrogeen recept en zure terugvloeiing.

Proberen natuurlijke verlichting

Toestaan van zure terugvloeiing te blijven jarenlang kan schade veroorzaken in uw slokdarm. Probeer het nemen van natuurlijke oestrogeen vervangende supplementen. Er zijn verschillende merken om uit te kiezen. U kunt ook proberen het combineren van natuurlijke zuurbranden relief met uw natuurlijke oestrogeen. Sommige vrouwen vinden dat over-the-counter antacida zure terugvloeiing slechter in plaats van beter maken. Magnesium is een grote natuurlijke alternatief voor verlichting van brandend maagzuur. Het is een natuurlijke alkalische dus het werkt net als antacida. Neem magnesium in oplossing voor de beste resultaten.

Tweemaal profiteren met dille

Dille is als een keukenkruid gekweekt voor duizenden jaren. Het dateert uit de oude Grieken en Romeinen. Verbazingwekkend, het blijkt te zijn zowel een remedie voor oestrogeen deficiëntie als een hulpmiddel voor een goede spijsvertering.


gerelateerde artikelen