Zijn er bijwerkingen van honger pijnen?

May 25

Zijn er bijwerkingen van honger pijnen?

Honger pijnen kunnen u ongemakkelijk maken, maar ze zijn niet schadelijk en hebben geen schadelijke bijwerkingen. Honger pijnen kunnen leiden tot verlegenheid van een grommende maag en kunnen ook leiden tot overeten als je eet om ze te stoppen zonder na te denken door uw voedingskeuzes. Honger pijnen hebben een normale fysiologische oorzaak en zelden wijzen op een ernstig probleem.

GĂȘnante geluiden

Honger pijnen kunnen veroorzaken luid en soms pijnlijk geluiden genaamd borborygmi naar afkomstig zijn van uw maag. Borborygmi gerelateerde honger zijn in de maag, die opdracht in reactie op migreren LED complexen of MMC-consoles, in uw zenuwstelsel, professor Mark Andrews op Scientific American verklaart afkomstig zijn. Het grommen geproduceerd door contracties in de maag gemakkelijker worden gehoord wanneer je maag leeg is, omdat het niet om het even wat te dempen het geluid bevatten. Hoewel luid maag gerommel leiden verlegenheid tot kan, toebrengen niet het geen fysieke schade.

Slecht voedsel keuzes maken

Wanneer je voelt de honger pijnen, kan uw eerste gedachte iets--iets eten, eigenlijk--dat is bij de hand te verminderen het ongemak van het zijn "honger." Dit kan leiden tot het maken van slechte voedsel keuzes, die tot slechte gezondheid en mogelijk gewichtstoename leiden kunnen. Toevoegen ter vermindering van pijn op de honger tussen de maaltijden, een beetje vet aan uw maaltijden, die verteert langzamer en zal u meer volledige voor gevoel houden. Wanneer u een nieuwe dieet start, verwachten dat de honger pijnen, die optreden kunnen wanneer u wijzigen van uw eetgewoonten. Carry snacks met u die in uw dieet, passen dus heb je iets te hapje wanneer honger aanval pijnen.

Overeten

Wanneer uw maag wordt gewend aan een bepaalde hoeveelheid voedsel, wellicht u honger pijnen wanneer je het niet eens dat evenveel--zelfs als u niet dat veel voedsel nodig hebben. Hoewel het moeilijk om te doen, neem geen honger pijnen als een cue om te eten, de Universiteit van Maryland Medical Center suggereert. Het is moeilijk te negeren de gewaarwordingen van de honger op een dieet, maar de geest op de materie zal u vertellen dat u al had genoeg te eten, zolang je eerlijk over uw inname. Omdat uw maag verkleind, ervaren u een afname van de honger pijnen.

Overwegingen

Honger pijnen hebben minder te maken met de werkelijke honger en meer te maken met culturele en aangeleerde verwachtingen en het geleerde gedrag, volgens voormalig psychologie professor C. George Boeree. Als je merkt dat je eten in reactie daarop, dragen voedingsmiddelen met u die passen in uw dieetplan en dat stopt het gĂȘnant klinkt als goed.


gerelateerde artikelen