Hoe om te gaan met terugtrekking van Ultram

May 17

Hoe om te gaan met terugtrekking van Ultram

Ultram is een medicijn gebruikt voor de behandeling van matige pijn bij volwassenen. Dit geneesmiddel werkt zoals een opioïde verdovende middelen en kan worden voorgeschreven voor meerdere dagelijkse doses. Symptomen van intrekking treedt op wanneer het stoppen van het gebruik van alle verdovende middelen. De uitingen van fysieke afhankelijkheid en intrekking variëren van overmatig geeuwen, zweten aan rusteloosheid en braken, maar ze zijn meestal niet leven bedreigt. Leren hoe om te gaan met terugtrekking uit pijn medicatie, zoals Ultram, kan een bloeiende verslaving voorkomen.

Stap 1

Een afspraak om te spreken met de arts die de Ultram besteld. Praten met de arts over de zorgen van terugtrekking en leren hoe we het beste omgaan met de gevolgen.

Stap 2

Spenen jezelf uit de drug langzaam, tenzij anders is geregisseerd door de arts. Als u Ultram voor een tijdje hebt gebruikt of op hoge doses van de geneeskunde zijn, de trage spenen mogelijk nodig om te voorkomen dat onaangename bijwerkingen.

Stap 3

Het verhogen van uw inname van duidelijke vloeistoffen nadat de drug is gestopt. Duidelijke vloeistoffen helpen uw lichaam spoelen residuele toxinen uit uw nieren en lever en vochtbalans te handhaven. Misselijkheid en braken, bijwerkingen van terugtrekking kunnen leiden tot uitdroging.

Stap 4

De kwestie medische die Ultram was voorgeschreven voor de behandeling. Als het onderliggende probleem niet opgelost wordt, blijft de wens om Ultram of pijn medicatie nemen, die vertegenwoordigt niet een verslaving.

Stap 5

Onderzoeken intramurale detoxificatie-programma's als de symptomen van terugtrekking zijn slopende. Een kwaliteit-programma ondersteunt zowel fysieke en psychologische coping. Thuis, kan het bijwonen van counseling of zelfhulp groepen de overgang zonder Ultram.


gerelateerde artikelen