Wat Is Cascara Sagrada goed voor?

May 29

Cascara sagrada is een boom die groeit native langs de Pacifische kust van Noord-Amerika en medicinaal wordt gebruikt voor de schors. Van de soort Cascara, wordt cascara meestal gebruikt voor zijn laxerend effect. Je moet praten met uw arts voordat nemen cascara sagrada, omdat de kruidenmiddel een potentieel ernstige bijwerkingen en risico's vormt.

Geschiedenis

Indianen in Noord-Californië begon met behulp van cascara en introduceerde de remedie aan ontdekkingsreizigers uit Spanje tijdens de 1500s, zegt de University of Michigan Health System. De Indianen cascara "heilige schors" genoemd en gebruikt het als een laxeermiddel voor de behandeling van constipatie. Ze gedroogd en leeftijd van de schors, omdat extreme braken, Drug Digest notities nemen verse cascara veroorzaakt.

Voordelen

U kunt vooral cascara gebruiken voor de behandeling van constipatie, vanwege zijn laxerend effect (referenties 1, 2 & 3). Cascara sagrada kan ook helpen ter ondersteuning van de behandeling van kanker, door verbetering van de chemotherapie of het kruid van eigen antikanker acties, zegt het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. U kunt nemen capsules van gedroogde cascara sagrada die op 20 tot en met 30 mg cascarosides per dag neerkomen, of u kunt ¼ - tot 1 theelepel cascara extract tinctuur per dag nemen. Drink veel water tijdens het gebruik van cascara en neem niet het kruid langer dan acht tot 10 opeenvolgende dagen, de Universiteit van Michigan adviseert.

Functie

Cascara bevat antrachinonen die de darmen stimuleren te contracteren en behouden water in de darmen, verzachting van de ontlasting, zegt drugdigest.com. Deze hydroxyanthraquinone glycosiden, bekend als cascarosides, zijn verantwoordelijk voor het laxerend effect van stimulerende middelen van cascara sagrada. Cascara de andere actieve bestanddelen--emodin en Aloë-emodin--kan bieden de effecten van chemotherapie-verbetering en kanker-bestrijding, zegt Memorial Sloan-Kettering Cancer Center. Emodin stimuleert ook de circulaire gladde spieren in de dikke darm voor het opwekken van de passage van de ontlasting.

Medisch bewijsmateriaal

Cascara van stimulerend middel laxerend effect zijn goed bestudeerde en bevestigd. Klinische proeven en studies over de doeltreffendheid van het kruid voor de behandeling van constipatie verschenen in "The Healing kruiden" in 1991, de "Encyclopedia of gemeenschappelijke natuurlijke ingrediënten gebruikt in voedsel, geneesmiddelen en cosmetische producten" in 1996, en verschillende andere medische tijdschriften en publicaties. De Amerikaanse Farmacopee keurt het gebruik van cascara bij de behandeling van constipatie in 1890. Cascara sagrada is daarnaast voor de antikanker acties bestudeerd. Een studie uit 2002 vond dat emodin geïsoleerd van cascara anticancer effect gehad op huid kankercellen in muizen, en een 2007 reageerbuis studie die emodin geholpen gevonden voor de remming van menselijke carcinoom cellen.

Waarschuwingen

Omdat cascara sagrada een genotmiddel laxerende is, kan het leiden tot diarree die tot uitdroging en verlies van kalium leiden kan. Lage kalium niveaus in je lichaam kunnen leiden tot hartproblemen. Nooit Neem cascara die nog niet zijn veroudering en gedroogd voor ten minste één jaar, omdat verse cascara kan leiden tot ernstige braken en krampen. Neem cascara sagrada hebt u gastro-intestinale of buik problemen zoals de ziekte van Crohn, blindedarmontsteking of intestinale obstakels, want het kruid uw conditie verergeren kan. Ook, neem cascara niet terwijl u taking corticosteroïden, diuretica, of "water pillen," digoxine of andere laxeermiddelen. Vermijd het geven van cascara aan kinderen jonger dan 12 jaar, en neem niet het kruid als u zwanger bent of borstvoeding geven, omdat cascara kunt invoeren van de moedermelk en diarree in de verpleging zuigeling veroorzaken. Let op dat in 2002, de Amerikaanse Food and Drug Administration oordeelde dat cascara sagrada niet veilig voor gebruik als een stimulerend middel laxeermiddel in recept of over-the-counter medicatie, maar kan nog steeds je cascara in voedingssupplementen.


gerelateerde artikelen