Wat te eten voor het ontbijt een Low Carb dieet

February 27

Wat te eten voor het ontbijt een Low Carb dieet

Ontbijt bijtankt het lichaam na een nachtrust, verstrekken van voedingsstoffen die een persoon op de juiste voeding voet uitstappen. Sommige traditionele ontbijt neiging zich te richten zwaar op koolhydraten, zodat snelle energie om te springen start van de dag. Echter, mensen op zoek naar een evenwichtige maaltijd zonder de extra koolhydraten hebben veel gezonde opties. Kies voor een optimale gezondheid, low-carb eiwitten, zuivel en plantaardige bronnen van energie voor het ontbijt en overdag.

Voordelen

Traditionele hoge-carb ontbijt nemen voedsel uit het menu een paar onmiddellijke voordelen met zich meebrengt. Het vermijden van lege calorieën en hoge suikergehalte in voedingsmiddelen zoals muffins, pannenkoeken, wafels, zal gebak en bagels helpen verminderen cravings voor koolhydraten. Het zal ook voorkomen dat energie crashes en honger hunkeren naar die als gevolg van spikes en druppels in de bloedsuikerspiegel optreden.

Overwegingen

Complexe koolhydraten leveren benodigde brandstof voor het lichaam. Als u snijden koolhydraten in uw dieet regime bent, moet u wilt zoeken naar andere opties. Sommige hoge-carb ontbijt voedsel zoals hele korrels brood, granen, grutten en havermout zijn bronnen van voedingsvezels die helpen bijdragen tot een gevoel van volheid, op lange termijn energie leveren en helpen voorkomen overeten. Als bezuinigen op koolhydraten, overwegen om een geleidelijke overgang door kiezen verminderd-carb producten en fabrikant etiketten te lezen.

Alternatieven

Ontbijten met bron van eiwitten zoals eieren, eiwit of ei substituten honger bij baai houden en helpen voorkomen dips in bloed-suiker die cravings voor koolhydraten produceren kan. De bron van een mager vlees zoals Canadian bacon, Turkije spek of een low-carb vegetarisch vleesproduct toevoegen als bijgerecht. Toevoegen voor de smaak, uien, kaas of lente-uitjes te maken van een low-carb omelet. Tomaten, broccoli, asperges en avocado's behoren tot de groenten en fruit met de laagste koolhydraten. Als u uw cholesterol kijkt, moet u uw arts raadplegen voor aanbevelingen over optimale eiwitinname.

Andere keuzes

Voor een frisse, low-carb ontbijt zonder gebruik te maken van de kachel, probeer combinaties van yoghurt en bessen. Een kopje yoghurt met 1/2 kopje aardbeien bevat ongeveer 15 gram koolhydraten, volgens de dagelijkse Diabetes website. Kwark, een andere low-carb eten, combineert goed met fruit zoals meloen en abrikozen, die relatief laag in koolhydraten in vergelijking met andere vruchten zijn. Maak een low-carb versie van bagels en lox door verspreiding van roomkaas op een open-faced, low-carb bagel en topping met plakjes zalm. Decaf Koffie en thee zijn beide koolhydraatarm ontbijt dranken.

Waarschuwingen

Als met behulp van een low-carb eten plannen, sommige onderzoekers raden kiezen van opties op basis van planten in plaats van vet en eiwit uit dieren. "Onderzoek toont aan dat alle low-carb diëten niet hetzelfde zijn en de verschillen een onuitwisbare invloed hebben," Simmons College voeding professor Teresa Fung zei in een studie gepubliceerd in de September 2010 "Annals of Internal Medicine," toe te voegen dat een dieet "gebaseerd op plantaardig voedsel is een betere keuze dan een die is gebaseerd op dierlijk voedsel." De studie van 85.000 vrouwen meer dan 26 jaar bleek een verhoogd risico van kanker van het eten van de low-carb, dier gebaseerde diëten.


gerelateerde artikelen