Bronnen van de middellange keten triglyceriden

March 17

Bronnen van de middellange keten triglyceriden

Overzicht

Middellange-keten triglyceriden, of MCT, zijn triglyceriden met een ketenlengte van vetzuur van zes tot en met 10 koolstofatomen, volgens een studie van 2010 in de "International Journal of Food wetenschappen en voeding." Deze vetzuren verschillen van lange-keten triglyceriden vanwege hun oplosbaarheid in water, waardoor ze worden opgevangen in een sneller tempo. Deze triglyceriden zijn minder gevoelig voor worden opgeslagen in adipeus weefsel winkels. Ze zijn voornamelijk onderzocht voor voordelen met betrekking tot gezondheid en lichaamsbeweging. Er zijn verschillende bronnen van deze triglyceriden.

Kokosolie

Bronnen van de middellange keten triglyceriden

Kokosolie is een goede bron van middellange-keten triglyceriden, volgens het Center for Science in het algemeen belang. Een verslag in medische nieuws van vandaag staat dat kokosolie wordt niet opgeslagen in het vet en ook metabolisme kan stimuleren. De onderzoekers stellen dat in tegenstelling tot lange-keten triglyceriden, deze bron van triglyceriden kan daarom bevordering van gewichtsverlies en obesitas voorkomen.

Olijfolie

Bronnen van de middellange keten triglyceriden

Olijfolie kan volgens medisch nieuws vandaag ook een heilzaam effect in het helpen van u afvallen en vet, hebben. Olijfolie bevat middellange-keten triglyceriden, en zoals kokosolie, niet gemakkelijk geabsorbeerd of opgeslagen in het adipeus weefsel van je lichaam. Dientengevolge, het draagt niet bij aan vet te krijgen. Met behulp van olijf olie in plaats van olie gemaakt met lange-keten triglyceriden, zoals maïsolie, kan helpen beschermen u tegen obesitas.

Supplementen

Bronnen van de middellange keten triglyceriden

Patiënten met kanker mei niet zitten kundig voor verteren vet in hun voeding. Dientengevolge, zijn alternatieve bronnen van gezond vet vereist. Aangezien middellange-keten triglyceriden oplosbaar in water zijn en gemakkelijker geabsorbeerd door het lichaam dan lange ketting moleculen, deze gunstig voor patiënten met kanker zijn. Vandaag kunnen ze worden gevonden in aanvullende vorm, volgens NYU Langone Medical Center.


gerelateerde artikelen