Muur Squats te helpen kniepijn

March 9

Muur Squats te helpen kniepijn

Muur squats zijn geweldig voor de versterking van de beenstrekkers, bilspieren en hamstrings--spieren gebruikt in dagelijkse activiteiten zoals wandelen, zittend, springen en permanent. Kniepijn ervaren tijdens deze activiteiten kan worden veroorzaakt door zwakke pezen en ongelijk sterke been en core spieren. De wall squat is een oefening die kunt uw beenspieren versterken en helpen verlichten deze pijn. Het zal enige tijd duren, maar maken uw knie gewrichten sterker te versterken van het bindweefsel.

Kniepijn en de Patellaire pees

De Patellaire pees omvat de knieschijf; het is wat uw arts om te testen uw reflexen kranen. De pees de knieschijf op zijn plaats houdt, ontspringt aan de onderkant van de quadriceps en voegt aan de bovenkant van het scheenbeen. Losse en zwakke pezen en een unstable knieschijf kunnen pijnlijk zijn. Weerstand opleiding zal geleidelijk aan het versterken van de pees, en grotere spieren van opleiding kunnen helpen voorkomen dat de knieschijf op zijn plaats.

Muur Squats

Versterking van uw Patellaire pees kan worden geholpen met muur squats, die kunnen worden uitgevoerd overal dat het is handig. Muur squats flex de bilspieren, hamstrings en kniegewricht op de afdaling. Zij verlengen het kniegewricht op de klim. De quadriceps flex op de klim. Deze combinatie van primaire en tegengestelde spierbewegingen is een eenvoudige en effectieve manier om het versterken van de spieren rond het kniegewricht.

Bal Squats

Een variatie op de wall squat maakt gebruik van de bal van een oefening. Muur squats vergen veel van de controle voor de afdaling en de beklimming en voor ouderen, mensen met een zeer stijve heupen of een rugletsel; het kan dan makkelijker gebruik van de bal van een oefening. De bal rolt op en neer tegen de muur en neemt enkele van de werklast van de onderrug en heupen. De knie gaat nog steeds door middel van een volledige scala van beweging, dus de muur kniebuigingen met een bal zijn nog steeds een manier om te beginnen van kracht en flexibiliteit training voor het onderlichaam.

Overwegingen

Sommige soorten kniepijn zijn omdat de Patellaire pees ontstoken is, in welk geval squats zal maken de pijn erger. Hebt u acute pijn in de kniegewricht dat nog erger wordt wanneer u probeert een kraakpand, met een erkende fysieke therapeut of uw arts te raadplegen. Als u een diagnose Patellaire tendinitis ontvangt, volg een cursus van rust en rehab onder de aanwijzingen van een professionele licentie. Een gecertificeerde personal trainer kunt dan verder met u te voltooien de rehab en start je op een pad van gezondheid en kracht, zodat de kniepijn zich niet meer voordoet.


gerelateerde artikelen