Calorieën verbrand in Bikram Yoga Vs. Running

July 11

Calorieën verbrand in Bikram Yoga Vs. Running

Het genot dat u tijdens elk type van oefening ondervindt is belangrijk, maar als u werkt met de bedoeling te verliezen vet, het aantal calorieën die je tijdens de activiteit verbranden zult is cruciaal om te weten. Bikram yoga en hardlopen zijn duidelijk verschillende manieren om calorieën te verbranden, maar de twee oefeningen kunnen u helpen om slim en Toon van uw spieren.

Bikram Yoga

Bikram yoga is een moderne vorm van yoga praktijk die gelijkt op hathayoga, maar het belangrijkste verschil is dat mensen praktijk Bikram yoga in verwarmde kamers. De activiteit van ontwikkelaar, Bikram Choudhury, ontwikkelde Bikram yoga te concentreren op 26 zittende en staande poses. De warmte die opgenomen in deze vorm van yoga helpt beoefenaars zweet meer, waardoor hun lichaam om meer onzuiverheden en giftige stoffen via zweet te verwijderen. Mensen verwijzen vaak naar deze vorm van yoga als "hot yoga."

Uitgevoerd

Running bevat een lange lijst van variaties, met inbegrip van lopen in uw huis of bij een sportschool op een loopband, sprinten op een binnen- of buiten-track of het nemen van een ontspannen joggen langs een parcours door een bos. Hardlopen is een gemeenschappelijke uitoefening vanwege het onderhoudsarme karakter; het vereist geen apparatuur, heeft geen kosten en is gemakkelijk aan te passen aan uw niveau van fitness.

Bikram Yoga calorieverbruik

Naast helpende Toon uw spieren, het bijwonen van een Bikram yoga klas is een effectieve calorie branden. In een urenlange klasse, een 180-pond persoon zal calorieën te verbranden ongeveer 816, waardoor dit soort activiteiten vergelijkbaar met hardlopen. U zult waarschijnlijk zweet overvloedig tijdens een Bikram yoga klas, maar vergeet niet dat gerelateerde zweten is niet het verbranden van calorieën. Zweten helpt u verliest water gewicht, maar u zult snel het herwinnen van dat gewicht op het nuttigen van een drankje na uw training.

Lopende calorieverbruik

Zoals met alle aërobe trainingen, hardlopen helpt verbrandt je meer calorieën als u uw snelheid en de duur van uw looppas te verhogen. Een 180-pond persoon die wordt uitgevoerd voor een uur met een snelheid van slechts 5 mijl per uur zal 654 calorieën te verbranden, maar als die persoon kan haar snelheid tot 7 mijl per uur verhogen, ze 940 calorieën je branden in 60 minuten.


gerelateerde artikelen