Hoe te een persoonlijke Trainer voor gymnastiek vinden

August 1

Hoe te een persoonlijke Trainer voor gymnastiek vinden

Gymnastiek is een fysiek veeleisende sport waarvoor veel motivatie en toewijding. Het vereist dat gymnasten sterk en flexibel. Of je bent Turnen begin voor de eerste keer, of een doorgewinterde gymnast op zoek om te excelleren in competitie, opleiding veel verder gaat dan het perfectioneren van uw routine. U zult moeten ontwikkelen van arm-, been- en core spieren evenals het verhogen van uw vermogen om te springen en flexibel. U kunt kiezen om dit te doen door het gebruik van een personal trainer. Een personal trainer kunt werken met u te helpen uw doelstellingen bereiken, veilig en op een tijdige manier.

Stap 1

Beslissen wat u zoekt in een personal trainer. Flexibiliteit, lenigheid, snelheid, kracht en sport-specifieke training zijn alle opties te overwegen. Bepalen hoe vaak u wilt werken met een trainer, hoeveel u bereid bent te besteden, hoe ver je bereid bent om te reizen, als u wilt dat een mannelijke of vrouwelijke trainer en wat je verwacht om uit je persoonlijke trainingen. Beslissen wat je wilt, kan helpen om uw zoekopdracht te beperken.

Stap 2

Vraag uw Turnen coach, of andere gymnasten op uw team, aan te bevelen een trainer. Mond tot mond reclame kan u helpen vinden de persoonlijke trainer die u zoekt.

Stap 3

Gebruik van het Internet. Zoekt u een personal trainer met behulp van websites zoals whatpersonaltrainer.com. Vindt u persoonlijke trainers, met behulp van de zoekparameters zoals locatie, referenties en sport-specifieke training.

Stap 4

Bel lokale fitnesscentra en gymnastiek opleiding centra. Informeren over trainers die weliswaar gymnasten in het verleden, en degenen die specifiek met gymnasten werkzaam zijn, of die zich richten op flexibiliteit opleiding.

Stap 5

Plaats een advertentie online, of in uw lokale krant. Als u niet kunt wat u zoekt vinden, plaats een advertentie die beschrijft precies het soort persoonlijke trainer die u zoekt en wat voor soort kwalificaties dienen te hebben.

Waarschuwingen

  • Zodra u een trainer selecteert, hoeft u niet te houden met haar. Als u beginnen samen te werken en ben niet dol op haar coaching stijl of een persoonlijk conflict, einde van de relatie en de hulp van een nieuwe trainer.

Tips

  • Alvorens te besluiten op een persoonlijke trainer, zitten met de trainer en vragen. Als u niet comfortabel met de trainer, of zoals wat ze te bieden heeft, interview andere trainers.

gerelateerde artikelen