Welke cyclus moet je doen op P90X desgewenst om gewicht te verliezen?

July 29

P90X is een thuis trainingroutine gemaakt door Tony Horton, die uit drie fasen, elke duurzame 30 dagen bestaat. De eerste fase wordt aangeduid als "Fat Shredder" en is de fase waarin de meest vet is verbrand. De P90X training is een zeer intense routine en, als het met een oefeningsroutine, moet u raadplegen uw arts vóór het starten van het programma.

"Vet Shredder" overzicht

"Fat Shredder" is de eerste van de drie fasen van de P90X. "Fat Shredder" richt zich op verliezen als veel vreemde gewicht mogelijk terwijl nog steeds beginnen te ontwikkelen de spieren die worden gebruikt in de latere stadia van P90X. De "Fat Shredder" routine vereist verschillende soorten apparatuur. De belangrijkste items die je nodig hebt voor het programma zijn halters van uiteenlopende gewichten of weerstand bands, een chinup-bar, een yoga mat en een handdoek.

"Vet Shredder" Routine

Twee fasen omvatten de routine "Fat Shredder". De eerste fase omvat de eerste drie weken en richt zich op cardio- en yoga met wat licht Gewichtheffen opgenomen. De tweede fase, die een week duurt, richt zich op yoga en stretching. Op de eerste dag uitvoeren u van de oefeningen genoteerd op "Borst & terug" en "Ab Ripper X." Dag twee is de "Plyometrics" training. Dag drie herhaalt "Ab Ripper X" maar voegt de routine "Schouders en armen". Dag vier is gewoon "Yoga X." Dag vijf, nogmaals, omvat "Ab Ripper X" maar met "Benen en terug" toegevoegd. Dag zes is 'Kenpo X' en dag die zeven is uw keuze van een rustdag of de eenvoudige "X Stretch" routine. De tweede fase heeft u 'Yoga X' op dagen één tot zes, "Core Synergistics" op dagen doen twee tot vijf, "Kenpo X" op dag drie, "X Stretch" op dag vier en een dag van rust op dag zeven.

"Vet Shredder" dieet

De "Fat Shredder" fase omvat ook een specifiek dieet voor elke dag van de week, die net zo belangrijk als het deel van de training van de P90X programma is. De focus van het dieet is op magere eiwitten, fruit, groenten en een paar koolhydraten--zoals bagels--gegooid in te houden van uw lichaam energiek. De dieet bevat niet alleen drie kleine maaltijden per dag, maar ook twee snacks per dag, die meestal bestaan uit een energiereep of eiwit shake.

Andere cycli

Om op te halen het meeste uit uw routine P90X, concentreren op de voltooiing van de volledige 90 dagen. Hoewel "Fat Shredder" het gedeelte van het programma waarin u het meeste gewicht verliezen is, helpen de andere twee fasen gebouwd mager spier, die bij gewichtsverlies helpt. De drie cycli u helpen gewicht te verliezen, maar de beste resultaten worden behaald wanneer de oefening en dieet programma's samen worden gevolgd.


gerelateerde artikelen