Hoe maak je spieren sneller herstellen

May 10

Hoe maak je spieren sneller herstellen

Oefening maakt je spieren groeien na verloop van tijd, maar op korte termijn het hen eigenlijk schaadt. Zij nodig tijd om te genezen en sterker groeien voordat u een training kunt herhalen. De voorwaarde in die spieren pijnlijk worden na het sporten is genaamd vertraagde begin spierpijn (DOMS). Terwijl kan is er geen manier om volledig te voorkomen dat DOMS, kunt u verminderen van de effecten en sneller herstellen via een verscheidenheid van methoden, zodat u om terug te keren naar de sportschool in minder tijd.

Stap 1

Hoe maak je spieren sneller herstellen

Opwarmen voor training. Een studie in het "Journal of Strength & Conditioning Research" gevonden dat een warming-up routine verminderde de ernst van spierpijn na een training.

Stap 2

Hoe maak je spieren sneller herstellen

Drink een recovery shake direct na je training. De shake moet eiwit poeder en eenvoudige koolhydraten bevatten. Uw spieren zijn meest ontvankelijk voor de opname van voedingsstoffen direct na het sporten.

Stap 3

Hoe maak je spieren sneller herstellen

Consumeren genoeg eiwit gedurende de dag. Eiwit is de bouwsteen voor spier. Een gebrek aan eiwit zal resulteren in langdurige spierpijn.

Stap 4

Hoe maak je spieren sneller herstellen

Slaap gedurende ten minste 8 uur. Anabole hormonen produceert uw lichaam terwijl je die snelheid het herstel van je spieren slaapt. Fitness schrijver Dr. David Ryan beweert dat ontbrekende slaap erger is dan een training overslaan als het gaat om de bouw van spier.

Stap 5

Nemen rustdagen tussen de trainingen. Streven naar 1 rustdag per dag van de training. Uw spieren kunnen niet genezen als je elke dag werken, en spieren groeien rusttoestand.

Waarschuwingen

  • Neem geen vet in uw drankje post-workout herstel. Vet vertraagt de vertering van de eiwitten en koolhydraten na het sporten heeft je lichaam nodig meeste recht.

Tips

  • Als u denkt dat u hebt gegeten, rustte en sliep genoeg maar je spieren zijn nog steeds pijnlijk, geef ze extra tijd. Haasten terug in te vroeg zal alleen maken het erger.

gerelateerde artikelen