Vitamines te nemen wanneer u stopt met het nemen van Drugs

April 21

Vitamines te nemen wanneer u stopt met het nemen van Drugs

Overzicht

Ontgifting is een delicaat proces, dat is het evenwicht van vele factoren nodig voor uw lichamelijke en geestelijke welzijn; het moet altijd plaatsvinden met professionele begeleiding. Verslaving aan alcohol of chemische stoffen kunt laten je lichaam uitgeput in winkels van bepaalde vitaminen, mineralen en belangrijke biologische cofactoren. Drugs kunnen ook schade aan cellen, weefsels en organen. Een belangrijk onderdeel van uw revalidatie wellicht de juiste voedingsstoffen; bepaalde vitaminen en mineralen kunnen een nuttig deel uitmaken van de detoxificatie proces.

B-vitamines

B-vitaminen spelen een uiterst belangrijke rol in functie van de zenuw, evenals de weefsel- en orgaanbanken functie. Volgens de nationale instituten voor gezondheid, is B6 nodig voor de vorming van bepaalde neurotransmitters, zoals serotonine en noradrenaline, die kan worden beschadigd als gevolg van specifieke drug gewoonten. Vitamine B12 importactiviteiten kunnen optreden met distikstofoxide (lachgas) misbruik. Volgens een studie uitgebracht in het "Journal of medische Toxicology" in juni 2006, is chronische distikstofoxide (lachgas) inademing bekend voor de productie van B12-deficiëntie. Dit tekort kan leiden tot psychose, waarin de studie vitamine B12 suppletie geholpen om te staat keren. Praat met uw arts over uw potentiële behoeften van de B-vitamine, zoals een te hoge dosis elke B-vitamine schadelijk kan zijn.

Vitamine C

Als een antioxidant kunt vitamine C, ook wel bekend als ascorbinezuur, beschadiging, vrije radicalen, die kan invloed hebben op organen, cellen en weefsels. De National Institutes of Health staat dat vitamine C is ook nodig voor collageen in de botten, kraakbeen, spier en bloedvaten en het helpt bij de absorptie van ijzer. Volgens een studie gepubliceerd in "Behavioral Pharmacology" in December 2007, spelen vrije radicalen een rol in de fysieke afhankelijkheid van opioïden. Het gebruik van anti-oxyderende stoffen, zoals vitamine C, bleken te verzachten van de expressie van fysieke afhankelijkheid van deze drugs. Het gebruik van vitamine C te bespreken met uw arts vóór begin suppletie.

Calcium en kalium

Calcium is beroemd om zijn functie bij de vorming van bot, is een belangrijk onderdeel van een gezond lichaam. Kalium is ook nodig voor bot structuur en functie van de spier. Langdurige gebruik van heroïne kan potentieel calcium winkels, afnemen, terwijl opium kalium kan verlagen. Een studie van de mei 2010 gepubliceerd in de "American Journal van drugs en Alcohol Abuse" onderzocht de effecten van opium en heroïne op calcium, kalium, cholesterolgehalte en andere parameters. De studie vond dat de niveaus van calcium daalden in de groep die heroïne gebruikt. Ook was kalium lager in de groep waarmee opium. Als u zich terugtrekken van een van deze soorten stoffen, raadpleeg dan uw arts over het gebruik van calcium en kalium.

Glutamaat

Chronische cocaïnegebruik is verbonden met lagere niveaus of een hersenen chemische stof, neurotransmitter, genaamd glutamaat. Glutamaat is de belangrijkste excitatory neurotransmitter van uw lichaam, en is betrokken bij het geheugen en focus. In December 2009 gekenmerkt "Psychiatrie onderzoek" een studie die cocaïne de effecten op de hersenen besproken. De studie concludeerde dat glutamaat niveaus beduidend lager in chronische cocaïnegebruikers dan in besturingselementen waren. Glutamaat niveaus kunnen worden verhoogd door middel van suppletie met L-glutamine. Omdat een excitatory neurotransmitter glutamaat, kan toenemende it excitatie veroorzaken. Praat met uw arts alvorens aan te vullen met L-glutamine om te bepalen of het geschikt is voor uw specifieke geval.


gerelateerde artikelen