How to Increase LDL deeltjesgrootte

January 28

De meeste mensen geloven dat LDL de slechte cholesterol is en HDL het goede cholesterol is. In werkelijkheid, alle LDL niet gelijk zijn gemaakt, en er zijn een paar verschillende versies van het. LDL-A is een grotere, schuimige molecule die zweeft boven de rest van het serum en niet wordt gezien als atherosclerotische. Omgekeerd, LDL-B en LDL-C zijn kleinere, dichtere moleculen waarvan bekend is dat de atherosclerotische worden. Het verhogen van uw LDL-A kan helpen uw hart gezonder te houden en uw cardiovasculaire risicofactoren verminderen.

Stap 1

Uw HDL cholesterol verhogen door het uitvoeren van de aƫrobe activiteit. Hebben van HDL niveaus van minder dan 40 milligram per deciliter vergroot u de kans dat u meer LDL-B en LDL-C. ontwikkelen zult

Stap 2

Verbruiken minder eenvoudige suikers en alcohol, en eet meer omega-3 vetzuren om te verhogen uw triglyceriden (TG) niveaus. Hebben van TG niveaus boven 120 mg per deciliter vergroot u de kans dat u meer LDL-B en LDL-C. ontwikkelen zult

Stap 3

Beperken van eenvoudige suikers, lagere uw inname van verzadigd vet en consumeren meer enkelvoudig onverzadigde vetten zoals die gevonden in olijfolie te verminderen uw LDL-niveaus. Het is aanbevolen dat u uw LDL-waarden minder dan 100 mg per deciliter houden.

Tips

  • Voortdurend hebben bloed verrichte werk, ten minste eenmaal per jaar, zodat u weet wat uw huidige niveaus zijn voor HDL, LDL en TG. Dit zal ook helpen u bepalen als wat je hebt gedaan een positief effect heeft op het verhogen van de grootte van uw LDL-deeltje.

gerelateerde artikelen